Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ebéd Trumppal? Most már Budapestről is megpróbálhatjuk

Lezárnád a Lánchidat, hogy megkérd szíved választottját? Egy nappal a kezdés előtt szeretnél jegyet a legújabb James Bond-film világpremierjére? Esetleg a földkerekség legnagyobb luxusjachtjával tervezed a családi nyaralást? Ja, csak ötszáz Putyin-maszkra van szükséged 24 órán belül vagy holnap Trumppal ebédelnél? A Quintessentially most már Budapestről is megoldja.

„Szeretem, amikor túlszárnyaljuk az ügyfeleink elvárásait, különösen olyan vidám eseményeken, mint egy születésnap vagy egy esküvő. Az egyik kedvencem az a lánykérés, amikor a vőlegény kedvéért elintéztük, hogy lezárják a sydney-i Harbour Bridge-et” – mondja William Devine, a Quintessentially lengyel és magyar egységének igazgató-tulajdonosa. Aztán nevetni kezd: „Tudomásom szerint eddig az összes olyan lánykérésre igen volt a válasz, amiben közreműködtünk”.

A gyakran csak egy arany Q-val jelölt cég a világ legnagyobb luxus-lifestyle-menedzsment vállalkozása, franchise-rendszere már tizenhét éve működik a világ nagyvárosaiban, Budapesten októberben jelent meg. Vörösmarty téri irodájukban néhány hete készítettünk interjút, hogy a cég indulásával egy időben, elsőként írhassunk róluk a novemberi Forbes Life-ban.

resize_william_devine

William Devine a budapesti irodájában (Fotó: Orbital Strangers)

A tegnapi (csütörtöki) launch eventjükön a brit Quintessentially ötórai teára hívott úgy hetven embert, a brit nagykövethelyettestől Oleszik Dorottya teaszakértőn át már meglévő és potenciális ügyfeleikig – magyarok közül egyelőre úgy egy tucatnyi tagjuk van. Persze ott volt a Q nemzetközi vezérkarának minden fontosabb arca is, és ahogy fogalmaztak, időt adtak ajándékba, miközben a világ egyik legjobb fehér teáját szolgálták fel nekik a Four Seasons különtermében. „A legnagyobb érték, amit adhatunk, az idő. Év vége felé küönösen besűrűsödnek a hétköznapjaink…” – a Q ezért minden vendégének felajánlott egy havi ingyenes tagságot.

Hogy mit jelent náluk tagnak lenni? A cég az év minden napján 0–24-ben elérhető (magyar nyelven egyelőre csak napi nyolc órában), folyamatosan és diszkréten intéz el elsőre lehetetlennek tűnő kéréseket. Privátkoncertet szervez popsztárokkal, esetleg egyéni teniszórát biztosít a világ legnagyszerűbb teniszezőivel, magániskolákról ad tanácsot, jegyet szerez a Victoria Secret Fashion Show első sorába vagy a következő repülőgépre, ha az ügyfél történetesen lekéste az előzőt. Ha valaki például azzal keresi meg őket, hogy intézzenek el neki egy ebédet kettesben Madonnával, nem kertelnek. „Erre alighanem azt mondjuk, hogy nem biztos, hogy egyszerű lesz, és hogy létezik teljesíthetetlen kérés. De természetesen megpróbáljuk.”

cover1_new-page-001

A Forbes Life-ot, benne a teljes sztorival megtalálod a standokon vagy megrendelheted online!

Hogy mit jelent a luxus Magyarországon; milyen igényekre számítanak itt? Miért éppen itt nyitottak új irodát? Mennyibe kerül a tagság és kik azok, akik elsőként jelentkeztek hozzájuk Magyarországon? Egyáltalán, kik állnak a Q mögött? Minden kiderül a Forbes Life-ból! Itt pedig

5 hihetetlen Quintessentially történet, ami a lapból kimaradt:

1. Születésnap New Yorkban

Egyszer meglepetés flashmobot szerveztünk a Time Square-en egy tagunk feleségének és gyermekeinek, a hölgy születésnapja alkalmából. A tér összes kivetítőjén is csak az ő családi fotóik futottak.

2. Luxusszilveszter a jordániai hegyekben

Egy tagunk kérésére szilveszteri party-t szerveztünk saját kertjében, Ammán legmagasabb hegyei közt. A kihívást az jelentette, hogy kérésére 120 négyzetméternyi kertet kellett lefednünk, anélkül, hogy bármiféle építkezésbe kezdtünk volna, ráadásul hóvihar is közeledett erős széllökésekkel. Megkerestük Jordánia legjobb építészeit és végül az ország legjobb buliját vezényeltük le.

3. Last minute Sting Ausztráliában

Egy Sting-rajongó tagunk last minute VIP jegyeket kért Sting és Paul Simon közös koncertjére, amit az ausztráliai Mt Dundeed Estate borászatban tartottak, és amire már hónapokkal korábban minden jegy eltelt. Minden követ megmozgattunk, hogy jegyeket szerezzünk, és végül csak azokat kaptuk meg, amelyek személyesen Stingnek voltak fenntartva, a VIP szekció közepén, az ötödik sorban. Az ügyfél azt mondta, hogy ez volt élete legjobb koncertje, ráadásul a jegyeket végül normál áron kapta meg.

4. Száguldás Dubajban

Egy VIP-tagunk a saját születésnapjára kért ajándékot tőlünk: szeretett volna valami nagyon meglepőt csinálni. Mivel James Bond rajongó, egy különöleges James Bond tematikájú kalanddal leptük meg, amelynek része volt egy száguldós filmforgatás egy nagyon ritka Aston Martinban.

5. Putyin és Obama Oroszországban

Több mint száz Putyin és Obama maszkot szereztünk egy házibulira, egy nap alatt.

Oszd meg!