Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A társasház, ami a luxus új szintjén épül

Amikor a hálószobád ablaka magasabban van, mint a János-hegyi kilátó, a nappalid Fendi vagy Bentley bútorokkal van berendezve, az alagsorban saját borospincéd hűti a palackokat, az Budán is kuriózum. A balerinából lett dizájner és dizájnerből lett üzletasszony Asztalos Gabriella és a holland sztártervező, Marcel Wanders a luxus luxusát alkotják meg a 12. kerületben.

A BudaBaroN a 12. kerület egyik legszebb, legmagasabb pontján épül meg, pár lépésre a Normafától egy 12 900 négyzetméteres telken. A körülbelül húsz apartman valószínűleg olyan nívót képvisel majd, amire budapesti társasháznál nem volt még példa. Íme pár érv, miért állítjuk ezt.

Milyen lesz a dizájn?

Ha a vevő igényli, akkor lakását A-tól Z-ig a csúcsok csúcsát képviselő Fendi vagy Bentley bútorokkal rendezik be. Vagy kérheti a visszafogott eleganciát képviselő Trussardi stílusát, esetleg az abszolút klasszikus Ritz Paris miliőt is. Ha pedig extravagánsra vágyik, akkor választhatja Marcel Wanders márkáját, a Moooit.

budabaron_exterior_1

Az épület látványterve kívülről (Forrás: #BUDABARON)

 

Mekkora lakások lesznek?

A tervek 150-250 négyzetméteres lakásokról szólnak, de ebben a fázisban még minden flexibilis, egybenyitva lehetnek sokkal nagyobbak is. A földszinti lakásokhoz 400-500 négyzetméteres saját kert tartozik majd, a középső szinten 200-400 négyzetméteres óriásteraszok lesznek (elöl és hátul is), a 2.-5. szinteken meg az elképesztő fullpanoráma lesz a kuriózum a Margit-szigettől a Citadelláig.

budabaron_pool_2

Ilyen lesz a pool (Forrás: #BUDABARON)

 

Mi lesz a tetején?

A penthouse külön szót érdemel, nemcsak a 300 négyzetméteres privát tetőkertje miatt, hanem a legtetejére tervezett hálószobája miatt is. A hatalmas üvegablakokon át a János-hegyi kilátónál is magasabbról lehet majd gyönyörködni Budapestben.

budabaron_foyer_1

Így néz majd ki az előcsarnok (Forrás: #BUDABARON)

 

Milyen extrák lesznek a házban?

A ház aljában rendszámfelismeréssel működő mélygarázs lesz, belül egy elhúzható üvegfallal megépített külső-belső medence, jakuzzi, török fürdő, finn szauna és fitneszterem. Az alagsorban minden lakónak privát borospincéket alakítanak ki, a lobbytérben meg úgynevezett community szalont. Itt lehet majd közösen meccset nézni, egy ital mellett társalogni, vagy vendégeket fogadni.

budabaron_gym_1

Ilyen lesz a gym (Forrás: #BUDABARON)

Az már szinte természetes, hogy lesz 24 órás portaszolgálat is, több nyelvű recepció, dolgozik majd kertész a házban, igény szerint baby- és petsitting, jóga és masszázs, takarítás és mosodai szolgáltatás kérhető – minden olyasmi, amit egy sok csillagos hotelben is megkap az ember.

 

budabaron_winecellar_2

Ilyen lesz a borospince (Forrás: #BUDABARON)

 

 

 

cover1_new-page-001

Hogy mi van most az épület helyén, hogy mikor és mennyiért lehet majd itt lakást venni, hogy kicsoda Asztalos Gabriella és hogy kerül Marcel Wanders Budapestre, arról a Forbes Life-ban olvashattok. A Forbes Life-ot megtalálod a standokon vagy megrendelheted online! 

Oszd meg!