Csendben világhírű, 200 éves és magyar. Mi az?

Talán olvastad – mert még a Washington Post és a New York Times is lehozta –, hogy januári számunkat idő előtt vissza kellett hívni az újságárusoktól. A Hell Energy tulajdonosai kértek ideiglenes intézkedést […]

Bővebben

A két nap, amikor 120 Michelin-csillagos séf sétált a városban

Budapesten mutatták be a Michelin étteremkalauz új Main Cities of Europe című kiadványát. A két nap alatt legalább 120 csillagos séf volt a városban, nem egy közülük két-, illetve háromcsillagos. Az, hogy ez állami és szakmai összefogással, meg persze a Michelin akaratával összejött, és sok világhírű séf életében először eljutott Budapestre, hosszabb távon is a javunkra válhat. Végigkövettük Európa híres séfjeinek szűk két magyarországi napját. Ahol csak lehetett, ott voltunk.

A két napot végigkövette: Bagi László és Bánlaki D. Stella // Fotók: Sebestyén László

 

A Forbes következő lapszámában még sok érdekességről írtunk a Michelin kapcsán, korábbi interjúnkat a friss kétcsillagos Mészáros Ádámmal, az Onyx séfjével itt olvashatod!

Hülyéskedés nincs, de nem dobálózom tányérokkal

 

"Én azt a definíciót szeretem, hogy ott kezdődik a big data, ahol az adatmennyiség elkezd problémává válni."