E W M H P

Időpont: 2023.09.05

Helyszín: MOM Kulturális Központ (Budapest, Csörsz u. 18, 1124)

Egy nap önmagamért

Az eseményre minden jegy elkelt. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség! 

Ki vagy valójában, és milyen akadályok állnak a céljaid és közted? Vendégeink elismert szakemberek és az önismeret útján járó hírességek, akik most a tudásuk legjavával segítenek abban, hogy te is az legyél, aki lenni szeretnél.

A Forbes Makers Day eseményen kizárólag nőknek szóló workshopokat is szervezünk, ahol saját élményeket szerezhetsz az önismereti módszerekről és témákról. A workshopokra jegyvásárlóink az oldal alján tudnak regisztrálni.

Forbes Makers Day előadóink

Szabadulj fel a hangod álta..

Palya BeaBea 40 éve énekel, a Müpától a New York-i Carnegie Hallig beénekelte már a világ nagy koncerttermeit. 20 saját lemeze van, 550 dalt írt. Ma coachként segít másokat, hogy megtalálják a saját autentikus hangjukat, és így kiteljesedjenek, növekedjenek, kitágítsák az életük játszótereit. A módszere alapja a hangokkal való játék és az éneklés, mégpedig úgy, hogy a hangadás mély, testi élménnyé változzon. Ehhez kapcsolódik egy energetikai, vizualizációs munka is, amellyel még inkább a testünkbe kerülhetünk, intenzívebben élhetjük át az érzelmeinket.

Buda LászlóPszichiáter és pszcihoterapeuta, a Mit üzen a tested? és Mit üzen a lelked? című könyvek szerzője. Legfőbb területe az önismeret: saját fejlesztésű módszerei a testünk és lelkünk közti kommunikációra helyezik a hangsúlyt. De vajon mit tud kezdeni a lélekkel a technológia?

Sebestyén BalázsAz ország Balázsa több mint 20 éve műsorvezető és közel 20 éve az RTL Klub egyik arca. 2006 óta vele ébred aki reggel gyorsbeszédű és vicces rádiós műsort szeretne hallgatni. Kezdetben a Danubiuson, majd a Class FM-en, manapság a Rádió1-en mutatja meg, hogy energiája, munkabírása és szövege kiapadhatatlan.
Hogyan hátráltatja a változ..

Al Ghaoui HesnaFrontkórosnak hívták, amikor háborúkból tudósított, manapság a félelem nagyköveteként is hivatkoznak rá. A Prima Primissima és Kamera Hungária díjas Al Ghaoui Hesna a haditudósítás és a dokumentumriportok után a pszichológia felé fordult, négy könyvében és előadásaiban, workshopjaiban korábbi munkáiból, élményeiből is építkezik. Egyik fő üzenete, a félj bátran, nem is lehetne aktuálisabb, Fulbright kutatói ösztöndíjasként pedig arra kereste a választ, hogyan lehet a kríziseinkből előnyt kovácsolni.

Pál FeriKatolikus pap, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi. Első sikereit válogatott atlétaként érte el: húszévesen, juniorként magyar magasugróbajnok lett. Teológiai tanulmányai befejeztével 1996-ban pappá szentelték Esztergomban. Több mint tizenöt éve tart teltházas előadásokat lélektani és spirituális témákban, amiket ő egyszerűen csak „alkalmaknak” hív. 2005-től a SOTE Mentálhigiéné Intézetének tanára. Önismereti csoportokat vezet a Magyar Pszichodráma Egyesület keretében. Identitása mindig is pap marad, de néha más szerepekben van - segít, ahogy tud.
pszichológus, újságíró

Szily NóraSzabados ÁgiAz RTL híradósaként több, mint hat évig mindennap láthattuk a képernyőn, tavaly váltott, jelenleg a Reggeli című műsorban találkozhatunk vele. Hírnevét tudatosan kezdte használni az olvasás népszerűsítésére. A Nincs időm olvasni kihívás! nevű online közösségében ötvenhétezer ember várja, hogy milyen könyvet ajánl nekik. 2020-ban kiadót alapított és könyvesboltot nyitott, amiből azóta lett egy újabb Szegeden. Hogyan tud valaki az élet ilyen különböző területein, üzletemberként és képernyősként egyaránt helytállni?

Jakupcsek GabriellaLegújabb könyve "A napos B oldal" címmel jelent meg 2023 tavaszán, a könyvvel sok olvasót megérintett. Most országos könyvbemutatóval járja az országot.
Merre menj? - az intuíciód ..

Pattermann KingaKinga intuitív intelligencia coach, az ICM modell megalkotója. Több mint 26 ország vezetőivel dolgozott mint business coach, 5 ezernél több résztvevői tapasztalattal rendelkezik. Ötgyermekes édesanya, aki életére visszatekintve látja, hogy minden akkor ment sikeresen és könnyedén, amikor az intuícióját és az intelligenciáját egyszerre tudta használni. Ahol szembement azzal, ami igazán autentikusan ő maga, s képzelt vagy valós kényszer, avagy félelem hatására cselekedett, akkor összeomlott minden. A sok ezer kapcsolódás, tanulás, gyakorlás, zűrzavar és tisztánlátás végül összerendeződött és működő modellé alakult, amelynek neve: ICM (Imagine, Create, Manifest).
Milyen akadályok állnak a c..

Knapek ÉvaÉva gyakorlati munkája során számos olyan nővel találkozott, akinek nehézsége adódott abban, hogy kiálljon magáért, hogy nemet mondjon, hogy kialakítson egy egészséges párkapcsolatot, vagy eleve azzal, hogy ne maradjon méltatlan emberi kapcsolódásokban. Segített megtalálni számukra a kiutat és a saját szerepüket az ismétlődésekben. Éva elsősorban olyan nőket támogat a social media kommunikációján és szolgáltatásain keresztül, akik szeretnének magukra fókuszálni, kijelölni a határaikat, valamint felelősséget vállalni magukért és az életükért. Diplomáját 2011-ben, szakvizsgáját 2019-ben szerezte.
Győzd le a valódi okot, ami..

Fuller BiankaBianka munkásságának a középpontjában identitásunk fejlődésének krízisei állnak, így minden olyan nehézséggel foglalkozik, ami gátolhat bennünket az önazonos, szorongásmentes mindennapokban. Gyakorlati munkája és pszichoedukációs tartalmai során segít abban, hogy az önismeret, öngondoskodás a mindennapjaink részévé váljon, ezzel növelve önelfogadásunkat és csökkentve szorongásainkat, hogy jól legyünk kapcsolatainkban és önmagunkban.
Lassíts le és kapcsolódj vi..

Gerhát RékaA viharban az a fa él túl, amelyik merev ellenállás helyett képes rugalmasan alkalmazkodni az erős széllökésekhez. Nálunk, embereknél sincs ez másképp, amit Réka egészen fiatalon megtapasztalt. Elmondása szerint a nehéz élethelyzetek indították el a pszichológusi pálya irányába, és ezzel kéz a kézben érkezett a mindfulness szemlélete, illetve az az önismereti utazás, ami tulajdonképpen maga az élet. Leggyakrabban kiscsoportos formában – tréningek és team coaching keretében – támogatja a hozzá fordulókat. Réka szakmai gyakorlatának legfőbb tudományos hátterét a pozitív pszichológia, a kognitív viselkedésterápia, a mindfulness (tudatos jelenlét) és a megoldásközpontú coaching képezik. Emellett évek óta publikál és tart gyakorlatias előadásokat.
Milyen akadályok állnak a c..

Benke Vali LeriaA szexualitás témája hosszú évek óta áll Leria figyelmének középpontjában. Szemléletmódjában fontos, hogy a szexualitásra, a szexuális energiára mint fő erőforrásra, az öröm és a jólét forrására tekint. Következésképpen mindig a hétköznapokba, más életterületekbe, illetve az élettörténetbe való beágyazottság mentén vizsgálja a témát. A számok és a statisztikák helyett a nehezen megválaszolható kérdések, az alapvető emberi dilemmák, a vágy, az erotika természete, a szexualitás felébresztése, a testtel való kapcsolatteremtés, és mindezeken keresztül a tiszta belső hang megtalálása érdekli, így a hozzá forduló klienseket is ezen témák mentén kíséri. Munkája során a keleti és a nyugati tanok, a különböző képzések és módszerek, illetve saját önismereti élményei egybefonódásán keresztül dolgozik.
szakpszichológus

Lukács LizaTkacsik MártaTkacsik Márta elméleti matematikusként doktorált a nyolcvanas években Kassán, 20 év e-business és egy sikeres exit után ma Budajenő szélén termeszt itthon egyedülálló bogyós gyümölcsöket.

Németh DorottyaA normális női test tökéletlenségeinek elfogadását tűzte zászlajára két kisfia születése után az Európa-bajnok, kétszeres világ és hatszoros magyar bajnok egykori fitnesz versenyző és edző. A versenyzés után, a testével örökös harcban töltött éveket, majd két kisfia születését követően a „pusztulj pufi projektből” lett „real body projekt” keretében bátran mutatja meg a közösségi médiában, hogyan néz ki a valóság, ahol nem léteznek filterek és beállított pózok. A testpozitivitás számára adottságaink elfogadását jelenti és azt, hogy az így elfogadott keretek között hozzuk ki magunkból a legjobbat.

Trokán NóraTrokán Nóra generációjának egyik legsikeresebb színésznője. Tehetséges és érzékeny művész, aki ismertségét jó értelemben használva áll bele jó ügyekbe, és sokkal összetettebben gondolkozik a fenntarthatóságról, mint sok kortársa. A Színművészeti Egyetemet, Hegedűs D. Géza osztályában végezte el, sok magyar filmben és tv-sorozatban is szerepel. Régóta fotózik, leginkább portrékat készít, azon belül is a színészet a leggyakoribb témája. Hároméves kora óta lovagol.
A kiút befelé vezet - a lab..

Piczkó KatalinLeginkább tolmácsnak érzi magát az emberi kapcsolatokban. Kati az önmagunkra való rálátás, belátás, reflexió újabb lehetőségeit keresi pszichológiai és spirituális megközelítéssel. Missziója az élményeken keresztüli tanítás és tanulás improvizációs színházi előadásokon, saját kurzusokon és az egyetemi oktatásban is. A párkapcsolati problémák mellett a krízisekből való felállás és a traumából való növekedés témája inspirálja őt leginkább. A Szeretetkert program keretében két könyve jelent meg: a Szeretetkert, mely a párkapcsolataink mélyebb bugyrainak megértését segíti, valamint a Szeretetkertben önmagunkkal, melyből önismereti kurzust indítanak a Pécsi Tudományegyetemen.

Fónyad DorottyaNégy gyermek édesanyjaként különösen szívügye az édesanyák támogatása. Termékfejlesztéseivel és szakmai írásaival az édesanyák hétköznapjait igyekszik megkönnyíteni, míg 30.000 fős zárt Facebook csoportjában ítélkezésmentes, bátorító közösséget épít.
tartalomgyártó, vállalkozó

Osváth Zsoltkurátor, művészettörténész

Oltai KataPéterfy BoriSzínész, énekes. A Krétakör Színházban kezdte pályáját, volt társulati tag Alföldi Róbert igazgatósága alatt a Nemzeti Színházban, közben énekelt az Amorf ördögökben, később pedig társaival közösen megalapította a Péterfy Bori és a Loveband zenekart.

Magyar KornélMit csinál egy szállodai zeneigazgató? – jön gyakran a kérdés az Aria Hotel Budapest látogatói részéről. Magyar Kornél 2015 óta tervezi és irányítja a tematikus butikhotel zenés szolgáltatásait: sok egyéb mellett koncertet szervez, zenei gyűjteményt gondoz, és minden különleges vendégkívánság kísérőzenéjét kitalálja. A szakember az Aria márkakommunikációjában is tevékenyen részt vesz. Kornél zenész szülők mellett nőtt fel, és bár az ELTÉ-n irodalomból szerzett diplomát, később pedig online marketinget tanult, közben ösztöndíjjal Indonéziában és Indiában elmerült az ázsiai zenekultúrák világában, és zenetudományi oklevelet is szerzett a jávai STSI művészeti akadémián. Azóta hivatástudata kétfelé vált, zenével és kommunikációval egyaránt aktívan foglalkozik. Az Aria előtt az ország kulturális életének tevékeny résztvevője volt, dolgozott többek között a Művészetek Palotájában, a Fonó Budai Zeneházban, a Danubia Szimfonikus Zenekarnál, a Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestránál, a Kapolcsi Művészetek Völgye fesztiválnál. Zenei szakíróként publikált a fontosabb országos médiumok kultúra rovataiban, 2005 és 2010 között a Gramofon – Klasszikus és Jazz magazin kiadójának operatív igazgatója és a PR-divízió vezetője volt. Magyar Kornél pályájának fontos része a tanítás: 2001-től több mint 15 éven át volt a budapesti Indonéz Nagykövetség zenetanára. 2013-tól az amerikai McDaniel College budapesti kampuszának főiskolai előadója két zenei közismereti tárggyal. Zongorán és ütőhangszereken játszik, de szívesen beáll jammelni az Aria Hotel profi zenészei mellé szájharmonikán is.
Mi tesz téged egyedivé? - t..

Oravecz NóraNóra az elmúlt 10 évben írt 9 bestsellert, amelyek több mint 160 ezer példányban keltek el. Az énmárkaépítés tudománya az ő nevéhez köthető Magyarországon. Immár több mint 600 énmárkaépítővel dolgozott világszerte. Négyezer óránál is több egyéni konzultációt tartott 2017 óta, segítve az énmárkaépítőket abban, hogy megtalálják a hangjukat és pénzzé is tudják tenni azt. Előadott az amerikai TEDxBuckheaden, dolgozott nemzetközi startupokkal és startupstúdiókkal, interjúztatott nemzetközi világsztárokat a HuffPost számára, és 2023 tavaszán elindította a szerelemprojektjét, egy nemzetközi podcast csatornát „You've made it. Now what?” címmel.
Mi tesz téged egyedivé? - t..

Halmi BenceBence Magyarország egyik legismertebb tartalomgyártója, aki gondolja, hogy az énmárkaépítés minden nehézség ellenére még sosem volt annyira élvezhető, hatékony és monetizálható, mint napjainkban. Ttöbbszörös cégtulajdonos, egy igazi innovátor, akinek mára minden vállalkozásának középpontjában a TikTok áll. A Shelby Rent Kft. tulajdonosa, a Brand Legends TikTok képzések megalkotója, ahol 2 év alatt több, mint 2.000 diák tanult képzéseiből. Az Énmárka, ahogy arról nem beszélnek című könyv társszerzője.

Fejes DóraAz elmúlt 10 év során széleskörű tapasztalatot szereztem a marketing területén, különböző iparágakban, mint az egészségügy, telekommunikáció és FMCG. Az alkoholiparban töltött időm alatt olyan vezető márkákkal dolgoztam, mint a Kozel, Asahi Superdry, Peroni és Guinness. 2021 júliusban vállaltam a cég legnagyobb márkájának, a Johnnie Walkernek a vezetését, mint Senior Brand Manager Kelet-Európában. Szenvedélyem a marketing iránt és folyamatosan törekedem a fejlődésre, hogy az általam vezetett márkák eltérjenek a megszokott tevékenységektől, és erős kapcsolatot alakítsanak ki a célközönséggel, ezzel pedig hozzájáruljanak a társadalom fejlődéséhez. Véleményem szerint a nők rendkívül fontos szerepet játszhatnak a társadalom alakításában, azonban a női példaképek jelenléte a társadalomban különösen gyenge. A Johhnie Walker márkának fontos célja, hogy támogassa a női szerepvállalást, lehetővé téve, hogy a nők tisztán és jól láthatóan nyomot hagyjanak maguk után, amit a társadalom észrevesz, meghall, követ és elismer.
divattervező, egyetemi oktató MOME

Tomcsányi DóraHogyan használd a ChatGPT-t..

Tálas DávidDávid egy fiatal vállalkozó, az Instagram, a digitális marketing, az online oktatás, a márkaépítés és a mesterséges intelligencia területén szerzett tapasztalatokkal. Régóta érdekli a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia. A ChatGPT elérhetővé válása óta folyamatosan azt kutatja, mi mindenre lehet ezt az eszközt használni. Egy AI oktató cég társalapítója, ahol a ChatGPT üzleti és személyes felhasználási lehetőségeit tanítja.
Miért nem mered a social mé..

Kónya BeaBea másfél évtizedes, részben nemzetközi marketing-kommunikációs tapasztalattal a háta mögött jelenleg elsősorban hazai márka- és énmárkaépítőknek segít abban, hogyan lehet az Instagram az üzleti céljaikat hatékonyan támogató csatorna. Hisz benne, hogy az eredményes vállalkozásfejlesztés kulcsa nemcsak a marketinges, értékesítési és technikai ismeretekben és képességekben rejlik, hanem a vállalkozói gondolkodásmódban is – az Instagramon és azon túl egyaránt. Tudásából és tapasztalataiból eddig több ezer hazai kisvállalkozó merített és profitál jelenleg is. Arra a legbüszkébb, hogy oldalát maga az Instagram is kiemelte a saját felületén.
Hálózati- és marketing igazgató, IBUSZ

Termes NóraModerátoraink

főszerkesztő, Forbes

Galambos MártonMusch RozinaRozi a Forbes Makers szakmai vezetője és az esemény házigazdája. Egész életét áthatja a kíváncsiság és a kérdezés. Személyes önismereti útja Ázsiában egy csendes elvonuláson kezdődött és azóta is meghatározó szerepet tölt be a mindennapjaiban a meditáció és mindfulness szemlélete. Ami a leginkább inspirálja az életben az maga az ember. Az, hogy miként lehetünk igazán jól a bőrünkben munkahelyi és magánéleti környezetben is. Hisz benne, hogy ha lelassítasz, elkezdesz időt tölteni és beszélgetni saját magaddal, a csendben nagyon sok válaszra fogsz találni.
pszichológus, újságíró

Szily Nóraújságíró

Bombera Krisztinafőmunkatárs, Forbes; vezető szerkesztő, Forbes-listák

Bánáti Annavezető szerkesztő, Forbes

Fekete Emeseeseményszerkesztő, Forbes

Váradi Dóraújságíró, Forbes

Gólya Ágiújságíró, Forbes

Vámosi Ágostonműsorvezető

Molnár AndreaForbes Makers Day színpad - színházterem

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

09.25-09.30

Megnyitó

09.30-10.00

Mit csinálj, ha az élet összeomlik körülötted?

Hogyan lehet felvenni a harcot az élet kiszámíthatatlan fordulataival? Ahelyett, hogy folyton az események áldozatának éreznénk magunkat, hogyan tudunk új szemüvegen át nézni a kudarcokra, a nehézségekre, akár tanulni, fejlődni azokból? A megújulás nélkülözhetetlen eleme a személyes fejlődésnek, az önbizalomnak, a magunkba és az erőforrásainkba vetett hitnek, sőt, a mentális jólétünkek is. 

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 

Powered by 

 • Al Ghaoui Hesna, újságíró, szerző, reziliencia tréner
 • Al Ghaoui Hesna  Frontkórosnak hívták, amikor háborúkból tudósított, manapság a félelem nagyköveteként is hivatkoznak rá. A Prima Primissima és Kamera Hungária díjas Al Ghaoui Hesna a haditudósítás és a dokumentumriportok után a pszichológia felé fordult, négy könyvében és előadásaiban, workshopjaiban korábbi munkáiból, élményeiből is építkezik. Egyik fő üzenete, a félj bátran, nem is lehetne aktuálisabb, Fulbright kutatói ösztöndíjasként pedig arra kereste a választ, hogyan lehet a kríziseinkből előnyt kovácsolni.
 • Piczkó Katalin, pszichiáter, terapeuta, coach, szervezetfejlesztő-tréner
 • Piczkó Katalin  Leginkább tolmácsnak érzi magát az emberi kapcsolatokban. Kati az önmagunkra való rálátás, belátás, reflexió újabb lehetőségeit keresi pszichológiai és spirituális megközelítéssel. Missziója az élményeken keresztüli tanítás és tanulás improvizációs színházi előadásokon, saját kurzusokon és az egyetemi oktatásban is. A párkapcsolati problémák mellett a krízisekből való felállás és a traumából való növekedés témája inspirálja őt leginkább. A Szeretetkert program keretében két könyve jelent meg: a Szeretetkert, mely a párkapcsolataink mélyebb bugyrainak megértését segíti, valamint a Szeretetkertben önmagunkkal, melyből önismereti kurzust indítanak a Pécsi Tudományegyetemen.
10.00-10.30

Hogyan lehet jól teremteni a kényszeres törekvés helyett?

Mit jelent csinálni valamit és milyen attitűddel érdemes ezt tennünk? Az élet mindannyiunkat próbára tesz néha. Sok múlik azon, hogy milyen hozzáállással reagálunk. Érdemes tudatosítani a választási lehetőségeinket és minél inkább a konstruktív irányok felé fordulni. Buda László emberek ezreinek segített már kapcsolódni önmagukhoz, feldolgozni életük nehéz helyzeteit és megtalálni a saját autentikus útjukat. Ebben a beszélgetésben több évtizednyi terápiás tapasztalatával segít bennünket abban, hogyan érdemes elvégeznünk a belső nagytakarítást, hogy az alkotás útján minél kevesebb hátráltató tényezővel szembesüljünk.

Moderátor: Musch Rozina - host, Forbes Makers

 • Buda László, pszichiáter, az Ultrarövid Terápia módszer megalkotója
 • Buda László  Pszichiáter és pszcihoterapeuta, a Mit üzen a tested? és Mit üzen a lelked? című könyvek szerzője. Legfőbb területe az önismeret: saját fejlesztésű módszerei a testünk és lelkünk közti kommunikációra helyezik a hangsúlyt. De vajon mit tud kezdeni a lélekkel a technológia?
10.30-10.55

Engedd el a túlgondolást és vedd vissza az irányítást a gondolataid felett!

A túlgondolásban a legnehezebb, hogy sokszor észre sem vesszük, hogy csináljuk, csak akkor, amikor teljesen nyomatszóan ránk nehezednek ezek a magunknak gyártott fiktív forgatókönyvek. Hogyan függ össze a túlgondolás az önbizalomhiánnyal és a perfekcionizmussal? Mit tehetsz ellene? Neked is ismerősek a "mi lett volna, ha" vagy a "mi lenne, akkor" típusú mondatok? Lépj vissza a robotpilóta üzemmódból az itt és mostba és válj jelentudatossá!

Moderátor: Szily Nóra - pszichológus, újságíró 

Powered by   

 • Fuller Bianka, pszichológus, az ÉnTervező Önismereti határidőnapló és Akadémia alapítója
 • Fuller Bianka  Bianka munkásságának a középpontjában identitásunk fejlődésének krízisei állnak, így minden olyan nehézséggel foglalkozik, ami gátolhat bennünket az önazonos, szorongásmentes mindennapokban. Gyakorlati munkája és pszichoedukációs tartalmai során segít abban, hogy az önismeret, öngondoskodás a mindennapjaink részévé váljon, ezzel növelve önelfogadásunkat és csökkentve szorongásainkat, hogy jól legyünk kapcsolatainkban és önmagunkban.
 • Gerhát Réka, coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója
 • Gerhát Réka  A viharban az a fa él túl, amelyik merev ellenállás helyett képes rugalmasan alkalmazkodni az erős széllökésekhez. Nálunk, embereknél sincs ez másképp, amit Réka egészen fiatalon megtapasztalt. Elmondása szerint a nehéz élethelyzetek indították el a pszichológusi pálya irányába, és ezzel kéz a kézben érkezett a mindfulness szemlélete, illetve az az önismereti utazás, ami tulajdonképpen maga az élet. Leggyakrabban kiscsoportos formában – tréningek és team coaching keretében – támogatja a hozzá fordulókat. Réka szakmai gyakorlatának legfőbb tudományos hátterét a pozitív pszichológia, a kognitív viselkedésterápia, a mindfulness (tudatos jelenlét) és a megoldásközpontú coaching képezik. Emellett évek óta publikál és tart gyakorlatias előadásokat.
10.55-11.25

Én és az evés

Miért van az, hogy ha az ember belekezd egy diétába nem tudja betartani? Sokszor még akkor sem, ha egészségügyileg lenne rá szükség, mint például az inzulinrezisztencia esetén. Lukács Liza pszichológus munkája során sokat foglalkozik a lenyelt vágyakkal, azzal, hogy a diszfunkcionális evésnek milyen pszichológiai okai vannak, gondoljunk csak az érzelmi evésre vagy akár komolyabb patológiákra, mint az anorexia vagy a bulimia. Tkacsik Márta azért hozta létre Patikakertet, hogy otthont adjon az emberi egészséget védő, tápláló és gyógyító növényeknek. Márta az étkezés oldaláról, Liza a lelki oldalról támogatja a gyógyulást, mert ami nagyon fontos, egyik sincs a másik nélkül, tartós javulást csak egészleges, holisztikus szemlélettel lehet érni. Hogyan kapcsolódik az önismeretünk az evési szokásainkhoz? Mivel érdemes kezdeni akkor, ha azt vesszük észre a mindennapok során, nem tudjuk úgy táplálni magunkat, ahogy azt szeretnénk? Hogyan tudunk segíteni az étkezésünkkel azon, hogy hatékonyabbak és boldogabbak legyünk? 

Moderátor: Bánáti Anna - főmunkatárs,Forbes; vezető szerkesztő, Forbes-listák

 • Lukács Liza, szakpszichológus
 • Lukács Liza • Tkacsik Márta, elméleti matematikus, Patikakert ökogazdaság alapítója
 • Tkacsik Márta  Tkacsik Márta elméleti matematikusként doktorált a nyolcvanas években Kassán, 20 év e-business és egy sikeres exit után ma Budajenő szélén termeszt itthon egyedülálló bogyós gyümölcsöket.
11.25-12.00

Kríziseken át

Vajon miért volt fontos Szabados Ági életében a Döntés című könyv és mit adott neki az Utas és holdvilág középiskolai évei alatt? Tényleg van olyan, hogy könyveket olvasva kapunk megoldást életünk nagy kérdéseire? Mit tanult meg Jakupcsek Gabriella, számos sikerkönyv szerzője, a 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben? Képernyős arcként és a legutóbb megjelent, A Napos B oldal című könyv írójaként szinte pályája kezdete óta él a reflektorfényben, folyamatosan emberek történeteivel veszi körbe magát.

Gabival és Ágival arról az önismereti útról fogunk beszélgetni, ami elvezette őket ahhoz a sikeres és önálló önmagukhoz, akiknek ma ismerjük őket. 

ModerátorFekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

 Powered by   

 • Szabados Ági, kiadóvezető, Libertine Könyvesbolt; műsorvezető, RTL Klub; Nincs időm olvasni kihívás alapítója
 • Szabados Ági  Az RTL híradósaként több, mint hat évig mindennap láthattuk a képernyőn, tavaly váltott, jelenleg a Reggeli című műsorban találkozhatunk vele. Hírnevét tudatosan kezdte használni az olvasás népszerűsítésére. A Nincs időm olvasni kihívás! nevű online közösségében ötvenhétezer ember várja, hogy milyen könyvet ajánl nekik. 2020-ban kiadót alapított és könyvesboltot nyitott, amiből azóta lett egy újabb Szegeden. Hogyan tud valaki az élet ilyen különböző területein, üzletemberként és képernyősként egyaránt helytállni?
 • Jakupcsek Gabriella, író, kommunikációs szakember
 • Jakupcsek Gabriella  Legújabb könyve "A napos B oldal" címmel jelent meg 2023 tavaszán, a könyvvel sok olvasót megérintett. Most országos könyvbemutatóval járja az országot.
12.00-12.25

Hogyan kerülhetsz közelebb a szexualitásodhoz és a női energiáidhoz?

A szexualitás a saját belső potenciálunk, maga az életenergia, amiből mi magunk is születünk. Az, hogy mennyire engeded meg magadnak, hogy áramoltasd ezt az energiát, meghatározza a teljesítményedet az életed összes területén. Hogyan tudsz kapcsolódni a feminin oldaladhoz? Miként támogatja ez a kreativitásodat? Mennyire tudod megélni a mindennapokban a flow élményét és miért fontos, hogy ez ne a to do listád mögött kullogjon?

Moderátor: Szily Nóra - pszichológus, újságíró

Powered by   

 • Knapek Éva, klinikai szakpszichológus, az Önazonos Vagyok Klub alapítója
 • Knapek Éva  Éva gyakorlati munkája során számos olyan nővel találkozott, akinek nehézsége adódott abban, hogy kiálljon magáért, hogy nemet mondjon, hogy kialakítson egy egészséges párkapcsolatot, vagy eleve azzal, hogy ne maradjon méltatlan emberi kapcsolódásokban. Segített megtalálni számukra a kiutat és a saját szerepüket az ismétlődésekben. Éva elsősorban olyan nőket támogat a social media kommunikációján és szolgáltatásain keresztül, akik szeretnének magukra fókuszálni, kijelölni a határaikat, valamint felelősséget vállalni magukért és az életükért. Diplomáját 2011-ben, szakvizsgáját 2019-ben szerezte.
 • Benke Vali Leria, szexuálpszichológus, a Szexből is megárt a kevés könyv társszerzője
 • Benke Vali Leria  A szexualitás témája hosszú évek óta áll Leria figyelmének középpontjában. Szemléletmódjában fontos, hogy a szexualitásra, a szexuális energiára mint fő erőforrásra, az öröm és a jólét forrására tekint. Következésképpen mindig a hétköznapokba, más életterületekbe, illetve az élettörténetbe való beágyazottság mentén vizsgálja a témát. A számok és a statisztikák helyett a nehezen megválaszolható kérdések, az alapvető emberi dilemmák, a vágy, az erotika természete, a szexualitás felébresztése, a testtel való kapcsolatteremtés, és mindezeken keresztül a tiszta belső hang megtalálása érdekli, így a hozzá forduló klienseket is ezen témák mentén kíséri. Munkája során a keleti és a nyugati tanok, a különböző képzések és módszerek, illetve saját önismereti élményei egybefonódásán keresztül dolgozik.
12.25-12.30

A zene akkor a legjobb, ha felemel

Hogyan épít csapatot a zene Magyarország piacvezető luxus butikhoteljében? Mi a receptje annak, hogy egy idegen városban is otthon érezze magát a látogató? Telepátia, a zene mint a hatodik érzék nyelve – mindez olyasvalaki szemszögéből, aki akár a világ túlsó oldaláról érkezőkkel is könnyen szót ért. Önmegvalósítás – öt csillag superior…

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 Powered by 

 • Magyar Kornél, zeneigazgató, Aria Hotel Budapest
 • Magyar Kornél  Mit csinál egy szállodai zeneigazgató? – jön gyakran a kérdés az Aria Hotel Budapest látogatói részéről. Magyar Kornél 2015 óta tervezi és irányítja a tematikus butikhotel zenés szolgáltatásait: sok egyéb mellett koncertet szervez, zenei gyűjteményt gondoz, és minden különleges vendégkívánság kísérőzenéjét kitalálja. A szakember az Aria márkakommunikációjában is tevékenyen részt vesz. Kornél zenész szülők mellett nőtt fel, és bár az ELTÉ-n irodalomból szerzett diplomát, később pedig online marketinget tanult, közben ösztöndíjjal Indonéziában és Indiában elmerült az ázsiai zenekultúrák világában, és zenetudományi oklevelet is szerzett a jávai STSI művészeti akadémián. Azóta hivatástudata kétfelé vált, zenével és kommunikációval egyaránt aktívan foglalkozik. Az Aria előtt az ország kulturális életének tevékeny résztvevője volt, dolgozott többek között a Művészetek Palotájában, a Fonó Budai Zeneházban, a Danubia Szimfonikus Zenekarnál, a Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestránál, a Kapolcsi Művészetek Völgye fesztiválnál. Zenei szakíróként publikált a fontosabb országos médiumok kultúra rovataiban, 2005 és 2010 között a Gramofon – Klasszikus és Jazz magazin kiadójának operatív igazgatója és a PR-divízió vezetője volt. Magyar Kornél pályájának fontos része a tanítás: 2001-től több mint 15 éven át volt a budapesti Indonéz Nagykövetség zenetanára. 2013-tól az amerikai McDaniel College budapesti kampuszának főiskolai előadója két zenei közismereti tárggyal. Zongorán és ütőhangszereken játszik, de szívesen beáll jammelni az Aria Hotel profi zenészei mellé szájharmonikán is.
12.30-13.15

Az önmegvalósítás lehetőségei

Mi kell ahhoz, hogy úgy érvényesítsem magam, hogy az építse és ne rombolja a kapcsolataimat? Pál Feri előadásában beszélni fog az önmegvalósítás dimenzióiról, a hétköznapi hősiességről  és az érzelmi intelligencia fontosságáról is. 

 

Powered by 

 • Pál Feri, katolikus pap, mentálhigiénés szakember
 • Pál Feri  Katolikus pap, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi. Első sikereit válogatott atlétaként érte el: húszévesen, juniorként magyar magasugróbajnok lett. Teológiai tanulmányai befejeztével 1996-ban pappá szentelték Esztergomban. Több mint tizenöt éve tart teltházas előadásokat lélektani és spirituális témákban, amiket ő egyszerűen csak „alkalmaknak” hív. 2005-től a SOTE Mentálhigiéné Intézetének tanára. Önismereti csoportokat vezet a Magyar Pszichodráma Egyesület keretében. Identitása mindig is pap marad, de néha más szerepekben van - segít, ahogy tud.
13.15-13.30

Mítoszok hatása a döntéseinkre

Négy gyermek édesanyjaként különösen szívügye az édesanyák támogatása. Termékfejlesztéseivel és szakmai írásaival az édesanyák hétköznapjait igyekszik megkönnyíteni, míg 30.000 fős zárt Facebook csoportjában ítélkezésmentes, bátorító közösséget épít.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

Powered by

 • Fónyad Dorottya, Dora Natura babakozmetikai márka alapító tulajdonosa
 • Fónyad Dorottya  Négy gyermek édesanyjaként különösen szívügye az édesanyák támogatása. Termékfejlesztéseivel és szakmai írásaival az édesanyák hétköznapjait igyekszik megkönnyíteni, míg 30.000 fős zárt Facebook csoportjában ítélkezésmentes, bátorító közösséget épít.
13.30-14.15

EBÉDSZÜNET

14.15-14.30

Barátságban önmagammal / Miért érdemes elengedni a tökéletesség látszatát?

A social médiában őszintén felvállalni a gyengeségeket, hiányosságokat vagy esendősséget nem alapvetés. A filtereken túl azonban vannak páran, akik azt tűzték ki zászlajukra, hogy úgy szeretnének jó példával elöljárni, hogy közben felvállalják az árnyékosabb területeket is. Németh Dorottya a #realbodyproject megalapítójával beszélgetünk önbizalomról, bátorságról, hitelességről és arról, hogyan lehet önazonossággal több tízezer emberhez elérni?

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

 • Németh Dorottya, 2x Fitness világbajnok, 6x Magyar Bajnok, személyi edző
 • Németh Dorottya  A normális női test tökéletlenségeinek elfogadását tűzte zászlajára két kisfia születése után az Európa-bajnok, kétszeres világ és hatszoros magyar bajnok egykori fitnesz versenyző és edző. A versenyzés után, a testével örökös harcban töltött éveket, majd két kisfia születését követően a „pusztulj pufi projektből” lett „real body projekt” keretében bátran mutatja meg a közösségi médiában, hogyan néz ki a valóság, ahol nem léteznek filterek és beállított pózok. A testpozitivitás számára adottságaink elfogadását jelenti és azt, hogy az így elfogadott keretek között hozzuk ki magunkból a legjobbat.
14.30-15.00

Megérzés vagy tudás?

Vannak döntési helyzetek, amikor egyszerűen mintha megsúgná valami azt, hogy mi lesz a helyes választás. Ez a zsigeri megérzés, vagy belső hang nem más, mint az intuíciónk, de vajon mindig bízhatunk benne? Gyermekként még ösztönlények vagyunk, aztán az élet során programozzák belénk a racionális működést és a szabályrendszereket. Hogyan veszítjük el a kapcsolódást vele és hogyan találhatunk vissza a belső autentikus hangunkhoz? A beszélgetésben körüljárjuk, hogy talán az intuíció korántsem annyira misztikus jelenség, mint ahogy az sokszor tűnik. De akkor mégis hogyan használjuk jól, hogy a helyes irányba tereljen minket?

Moderátor: Musch Rozina - host, Forbes Makers

Powered by 

 • Palya Bea, énekes-dalszerző, hang-coach
 • Palya Bea  Bea 40 éve énekel, a Müpától a New York-i Carnegie Hallig beénekelte már a világ nagy koncerttermeit. 20 saját lemeze van, 550 dalt írt. Ma coachként segít másokat, hogy megtalálják a saját autentikus hangjukat, és így kiteljesedjenek, növekedjenek, kitágítsák az életük játszótereit. A módszere alapja a hangokkal való játék és az éneklés, mégpedig úgy, hogy a hangadás mély, testi élménnyé változzon. Ehhez kapcsolódik egy energetikai, vizualizációs munka is, amellyel még inkább a testünkbe kerülhetünk, intenzívebben élhetjük át az érzelmeinket.
 • Pattermann Kinga, executive coach, Intuíció a gyakorlatban című sikerlistás könyv szerzője
 • Pattermann Kinga  Kinga intuitív intelligencia coach, az ICM modell megalkotója. Több mint 26 ország vezetőivel dolgozott mint business coach, 5 ezernél több résztvevői tapasztalattal rendelkezik. Ötgyermekes édesanya, aki életére visszatekintve látja, hogy minden akkor ment sikeresen és könnyedén, amikor az intuícióját és az intelligenciáját egyszerre tudta használni. Ahol szembement azzal, ami igazán autentikusan ő maga, s képzelt vagy valós kényszer, avagy félelem hatására cselekedett, akkor összeomlott minden. A sok ezer kapcsolódás, tanulás, gyakorlás, zűrzavar és tisztánlátás végül összerendeződött és működő modellé alakult, amelynek neve: ICM (Imagine, Create, Manifest).
15.00-15.20

Beszélgetés egy feministával

Hogyan vált szitokszóvá a feminizmus és Oltai Kata miként definiálná a feminista jelentését? A női szerepek társadalmi szintű alakulása honnan ered és ma merre látszik elmozdulni? A kultúra vajon tud bármilyen befolyást gyakorolni arra, hogy hol van a nők helye a világban és főleg itthon Magyarországon?

Moderátor: Váradi Dóra - eseményszerkesztő, Forbes

15.40-16.10

Önazonosan egy cukormázas világban

Ha mindent felteszel egy lapra, megmutatod magadat és hallatod a hangodat, idővel a magasságok megélése mellett a mélységek megtapasztalása is elkerülhetetlen lesz. A közösségépítés árnyoldaláról sokat hallunk, arról viszont még mindig keveset, hogy a saját belső harcaink hogyan vetülhetnek ki akár a komment szekcióra. Hogyan tanulhatod meg kezelni a kudarcokat, hogy másnap újra erőt tudj venni magadon, hogy bátran vállald a víziódat? Hogyan találhatod meg az egyediségedet és ha megtaláltad, mi kell ahhoz, hogy meg merd mutatni a világnak minden kihívással együtt? Hogyan maradhatsz önazonos egy cukormázzal leöntött valóságban? 

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

powered by 

 

 • Oravecz Nóra, Énmárkamarketing szakértő
 • Oravecz Nóra  Nóra az elmúlt 10 évben írt 9 bestsellert, amelyek több mint 160 ezer példányban keltek el. Az énmárkaépítés tudománya az ő nevéhez köthető Magyarországon. Immár több mint 600 énmárkaépítővel dolgozott világszerte. Négyezer óránál is több egyéni konzultációt tartott 2017 óta, segítve az énmárkaépítőket abban, hogy megtalálják a hangjukat és pénzzé is tudják tenni azt. Előadott az amerikai TEDxBuckheaden, dolgozott nemzetközi startupokkal és startupstúdiókkal, interjúztatott nemzetközi világsztárokat a HuffPost számára, és 2023 tavaszán elindította a szerelemprojektjét, egy nemzetközi podcast csatornát „You've made it. Now what?” címmel.
 • Halmi Bence, TikTok tréner
 • Halmi Bence  Bence Magyarország egyik legismertebb tartalomgyártója, aki gondolja, hogy az énmárkaépítés minden nehézség ellenére még sosem volt annyira élvezhető, hatékony és monetizálható, mint napjainkban. Ttöbbszörös cégtulajdonos, egy igazi innovátor, akinek mára minden vállalkozásának középpontjában a TikTok áll. A Shelby Rent Kft. tulajdonosa, a Brand Legends TikTok képzések megalkotója, ahol 2 év alatt több, mint 2.000 diák tanult képzéseiből. Az Énmárka, ahogy arról nem beszélnek című könyv társszerzője.
16.10-16.40

KÁVÉSZÜNET

16.40-17.10

Női szuperhősök

Mi kell ahhoz, hogy nőként megfelelően tudjuk értékelni magunkat? Hogy a szerepek ne összenyomjanak minket, hanem saját értékeink mentén megvalósítsuk azt, akik igazán lenni szeretnénk? Inspiráló női példaképek beszélgetnek arról, hogy nekik mi segít meghatározni önmagukat a kiteljesedés felé vezető úton, és hogyan győzik le a folyamatosan felmerülő az akadályokat, hogy a végén ne adják fel!

Moderátor: Bombera Krisztina - újságíró

Powered by   

 • Péterfy Bori, énekes, színész
 • Péterfy Bori  Színész, énekes. A Krétakör Színházban kezdte pályáját, volt társulati tag Alföldi Róbert igazgatósága alatt a Nemzeti Színházban, közben énekelt az Amorf ördögökben, később pedig társaival közösen megalapította a Péterfy Bori és a Loveband zenekart.
 • Tomcsányi Dóra, divattervező, egyetemi oktató MOME
 • Tomcsányi Dóra17.10-17.15

A világmárkák társadalmi felelősségvállalása

A nemzetközi márkák, így a Johnnie Walker is a világ vezető whisky márkájaként rendkívül különleges helyzetben vannak, hiszen kiemelkedően széleskörű az elérésük. Az üzenetek számtalan embert érnek el, és ezért ez hatalmas felelősséggel, egyúttal lehetőséggel is jár.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 

Powered by   

 • Fejes Dóra, Regional Senior Brand Manager Johnnie Walker - Eastern Europe, Diageo
 • Fejes Dóra  Az elmúlt 10 év során széleskörű tapasztalatot szereztem a marketing területén, különböző iparágakban, mint az egészségügy, telekommunikáció és FMCG. Az alkoholiparban töltött időm alatt olyan vezető márkákkal dolgoztam, mint a Kozel, Asahi Superdry, Peroni és Guinness. 2021 júliusban vállaltam a cég legnagyobb márkájának, a Johnnie Walkernek a vezetését, mint Senior Brand Manager Kelet-Európában. Szenvedélyem a marketing iránt és folyamatosan törekedem a fejlődésre, hogy az általam vezetett márkák eltérjenek a megszokott tevékenységektől, és erős kapcsolatot alakítsanak ki a célközönséggel, ezzel pedig hozzájáruljanak a társadalom fejlődéséhez. Véleményem szerint a nők rendkívül fontos szerepet játszhatnak a társadalom alakításában, azonban a női példaképek jelenléte a társadalomban különösen gyenge. A Johhnie Walker márkának fontos célja, hogy támogassa a női szerepvállalást, lehetővé téve, hogy a nők tisztán és jól láthatóan nyomot hagyjanak maguk után, amit a társadalom észrevesz, meghall, követ és elismer.
17.15-17.35

Útkeresés nagy családi csomaggal

Az, hogy az ember miként tekint önmagára nem attól függ, az élet megajándékozta-e szépséggel. Trokán Nóri is megküzdött azért, hogy olyannak lássa magát, mint ahogyan a környezete tekint rá. Görög felmenőkkel, híres szülők gyerekeként vajon, hogyan tudta megtalálni önmagát? Az ő útján mik voltak azok a sarokpontok, melyeket meghaladva rátalált a harmóniára?

Moderátor: Gólya Ági újságíró, Forbes 

 • Trokán Nóra, színész
 • Trokán Nóra  Trokán Nóra generációjának egyik legsikeresebb színésznője. Tehetséges és érzékeny művész, aki ismertségét jó értelemben használva áll bele jó ügyekbe, és sokkal összetettebben gondolkozik a fenntarthatóságról, mint sok kortársa. A Színművészeti Egyetemet, Hegedűs D. Géza osztályában végezte el, sok magyar filmben és tv-sorozatban is szerepel. Régóta fotózik, leginkább portrékat készít, azon belül is a színészet a leggyakoribb témája. Hároméves kora óta lovagol.
17.35-18.15

Hogyan látja a világot Sebestyén Balázs?

Miként fér meg valakiben, hogy reggel egy egész ország hallgatja őt Magyarország vezető rádióműsorában, aztán délután foglalkozik kicsit egyik hobbijával a kripto piaccal, közben meditál és készül a következő Távol-Keleti útjára, ahol az elmúlásról gondolkodik egy másik kultúra tükrén át? Emellett gyereket nevel és fennmaradó idejében forgat egy új évadot saját tévéműsorához a Gyertek áthoz. Balázs, ha nem híres műsorvezető lenne, akkor mivel foglalkozna szívesebben, vagy feltehetnénk úgyis a kérdést, mivel foglalkozik majd, ha már megunta a szereplést? Hogyan tudja összeegyeztetni magában a keleti tanokat és a nyugati világból fakadó pörgést? Most épp hol tart a saját önismereti útján és mit gondol mi lehet az élet értelme, őt mi teszi boldoggá?

 Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 • Sebestyén Balázs, műsorvezető
 • Sebestyén Balázs  Az ország Balázsa több mint 20 éve műsorvezető és közel 20 éve az RTL Klub egyik arca. 2006 óta vele ébred aki reggel gyorsbeszédű és vicces rádiós műsort szeretne hallgatni. Kezdetben a Danubiuson, majd a Class FM-en, manapság a Rádió1-en mutatja meg, hogy energiája, munkabírása és szövege kiapadhatatlan.
15.20-15.40

Hogyan jutott el valaki az állami gondozástól a százezres Youtube videókig?

Egy penészes szükséglakásból eljutni a több 10 milliós kattintásig kívülről nézve szinte lehetetlen feladat. Osváth Zsolt mégis elérte ezt, sőt, mára vállalkozóként is letette névjegyét. Hogyan lendítette túl magát az akadályokon és mi segített neki a legsötétebb pillanatokban, hogy az úton maradjon?

Moderátor: Vámosi Ágoston- újságíró, Forbes

18.20-18.25

Záróakkord

BioTechUSA színpad előadóink

műsorvezető

Molnár Andreaműsorvezető

Gelencsér Tímeaszínésznő

Nyári DiaFitness nagykövet & világbajnok

Kiss VirágInzsöl JúliaPodcasterként (Párnacsata, Skip Intro, Távkapcs) és videós tartalomgyártóként évek óta a hozzá aktuálisan közel álló témákon keresztül kapcsolódik a közösségével. Ez nagyrészt (de nem kizárólag) az öngondoskodást, az önismeretet, a film- és sorozatajánlókat, a női egészséget és a termékenységi nehezítettséget, az életmódbeli rutinokat és a másokhoz való hozzáállásunkat jelenti. Az évek alatt küldetésévé vált, hogy inspirálja a közösségét is arra, ami az egyik legfontosabb saját törekvése, hogy harmóniában éljünk magunkkal és egymással is.
Viselkedéselemző, személyi edző, életmód-, és táplálkozási tanácsadó, life coach, prepostnatál tréner, bikini fitness versenyző

Karvalics Eszterklinikai szakpszichológus

Dr. Babusa BernadettEndometriózis Magyarország - endometriozismagyarorszag.hu

Salamon Adrienn4 gyermekes anyuka, amatőr futó, BioTechUSA nagykövet

Gregori DóriSportoló, fitness olimpikon

Oczella Eszterpszichológus

Grób FranciskaGyógytornász- fizioterapeuta, manuálterapeuta, humánkineziológus, BioTechUSA

Pajk Melittatáplálék-kiegészítő specialista, oktatási referens

Németh Sándordietetikus, BioTechUSA

Kiss OlíviaBioTechUSA szabadtéri színpad

Powered by 

10.25-10.30

MEGNYITÓ

10.30-11.30

A testtartás és önbizalom kapcsolata - Helyes testtartást támogató gyakorlatok

Pajk Melitta előadásának fő üzenete, hogy a testtartás nem csupán fizikai vonatkozásokkal bír, hanem érzelmi és személyiségi szinteken is jelentős hatással van ránk. Emellett szó lesz arról is, hogy a testmozgásnak mekkora hatása van az érzelmi állapotra.

 • Pajk Melitta, Gyógytornász- fizioterapeuta, manuálterapeuta, humánkineziológus, BioTechUSA
 • Pajk Melitta11.30-12.30

A fenntartható egészséges életmód a mindennapokban - egyensúly megtalálása (sport, család, karrier)

Kiss Virág előadásában az egészséges életmód fontosságának hangsúlyozása mellett szót ejt a mozgás és a tudatos táplálkozás pozitív élettani szerepéről. Elárulja azokat a titkokat, amik segítségével egy fenntartható, egészséges életmódot lehet kialakítani család és karrier mellett is.
12.30-13.15

Mentális és fizikális jóllét megőrzése nemcsak sportolóknak - fitness olimpikon gyakorlati tanácsai a hétköznapokra

Céltudatosság, alázat és elhivatottság – ezek a tulajdonságok nélkülözhetetlenek, ha az álmaidat szeretnéd valóra váltani. A siker nem jön magától, nem elég ábrándozni róla, sok türelem és kitartás kell hozzá. Oczella Eszter mentális erősségről, motivációról és az olimpiáig vezető útjáról mesél előadásában.

13.15-14.15

EBÉDSZÜNET

14.15-15.00

Az elvárások hálójában: testképzavar & social média kapcsolata

A közösségi média mindennapi életünk szerves részévé vált. A képmegosztó portálokon több százezres követőtáborral rendelkező influenszerek és hírességek posztjai jelentős mértékben hozzájárulhatnak az evészavarok különféle formáinak kialakulásához. Dr. Babusa Bernadett elárulja, hogyan lehet használni a közösségi médiát úgy, hogy az ne rombolja, hanem építse az önbizalmunkat és elősegítse a testünk elfogadását.

15.00-15.45

Inspiráló NŐK: család, sport és karrier együtt

Boldog család, sport és sikeres karrier együtt. Olyan elképesztő nők mesélnek életükről egy kerekasztal beszélgetés keretein belül, akik családanyaként, sikeres dolgozó nőként élik mindennapjaikat, emellett sportolnak és nemcsak saját, de egész családjuk egészségére is odafigyelnek. A beszélgetés során az is kiderül, hogyan birkóznak meg a nehézségekkel, az időbeosztással, az elvárásokkal, és miként alakítják ki a prioritásokat, hogy mind a család, mind a munka és az önmaguk iránti gondoskodás terén is kiegyensúlyozottak legyenek.

15.45-16.30

Divatdiéták, amiknek ne dőlj be!

Az előadás fókuszában a különböző divatdiéták és azok potenciális csapdái állnak, kiemelt figyelmet szentelve a különböző ételérzékenységek bemutatásának. Hogyan tarthatjuk meg egészséges étkezési szokásainkat a változó divatok és információdömping közepette? Egyáltalán mi is az a divatdiéta? Honnan informálódjunk és hogyan derítsük ki, ha bármilyen ételallergiánk van? Ezekre a kérdéseke fognak választ adni a BioTechUSA szakértői.

16.30-17.15

Nők ezreinek adhat erőt: hogyan javíthatsz az életminőségeden, ha endometriózissal küzdesz?

Az endometriózis hazánkban több mint 200 ezer nőt érintő krónikus betegség, amely nem csak fizikai, hanem pszichés és érzelmi problémákat, és akár meddőséget is okozhat. Salamon Adrienn előadása betekintést nyújt abba, hogy milyen megoldások léteznek azoknak a nőknek, akik endometriózissal néznek szembe és inspiráló útmutatást kínál azzal kapcsolatban, hogyan javíthatják életminőségüket, támogathatják egészségüket és találhatnak reményt és erőt a betegség által okozott kihívások ellenére.

 • Inzsöl Júlia, videós tartalomgyártó és podcaster
 • Inzsöl Júlia  Podcasterként (Párnacsata, Skip Intro, Távkapcs) és videós tartalomgyártóként évek óta a hozzá aktuálisan közel álló témákon keresztül kapcsolódik a közösségével. Ez nagyrészt (de nem kizárólag) az öngondoskodást, az önismeretet, a film- és sorozatajánlókat, a női egészséget és a termékenységi nehezítettséget, az életmódbeli rutinokat és a másokhoz való hozzáállásunkat jelenti. Az évek alatt küldetésévé vált, hogy inspirálja a közösségét is arra, ami az egyik legfontosabb saját törekvése, hogy harmóniában éljünk magunkkal és egymással is.
 • Salamon Adrienn, Endometriózis Magyarország - endometriozismagyarorszag.hu
 • Salamon Adrienn • Pajk Melitta, Gyógytornász- fizioterapeuta, manuálterapeuta, humánkineziológus, BioTechUSA
 • Pajk Melitta • Kiss Olívia, dietetikus, BioTechUSA
 • Kiss Olívia17.15-17.20

ZÁRÓAKKORD

Workshop Időpontok

9:00-9:30 : Lassíts le és kapcsolódj vissza önmagadba! - meditációs workshop - Gerhát Réka, coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója

10:30-11:20 : A kiút befelé vezet - a labirintus élményeink életünk során workshop - Piczkó Katalin, Tolerance Training Kft, ügyvezetője, pszichiáter, coach

11:00-11:50 : Hogyan hátráltatja a változástól való félelem a bátor döntéseket? - workshop a változás és biztonság kapcsolatáról - Al Ghaoui Hesna, újságíró, szerző, reziliencia tréner

11:00-11:50 : Szabadulj fel a hangod által! - élmény workshop - Palya Bea, énekes-dalszerző, hang-coach

11:40-12:30Miért nem mered a social médiában megmutatni magadat? - inspirációs workshop - Kónya Bea, kommunikációs tanácsadó

12:40-13:30Hogyan használd a ChatGPT-t önfejlesztésre? - Tálas Dávid, AI és ChatGPT szakértő

14:00-14:50 : Győzd le a valódi okot, ami visszatart! - sikertől való félelem leküzdése workshop - Fuller Bianka, pszichológus, az ÉnTervező Önismereti határidőnapló és Akadémia alapítója

15:00-15:50 Milyen akadályok állnak a céljaid és közted? - workshop - Benke Vali Leria, szexuálpszichológus, a Szexből is megárt a kevés könyv társszerzője és Knapek Éva, klinikai szakpszichológus, az Önazonos Vagyok Klub alapítója

15:20-16:10 : Merre menj? - az intuíciód pontosan tudja a választ! - Pattermann Kinga, executive coach, Intuíció a gyakorlatban című sikerlistás könyv szerzője

16:30-17:20Mi tesz téged egyedivé? - tűnj ki az énmárkáddal a tömegből - Oravecz Nóra, Énmárkamarketing szakértő és Halmi Bence, TikTok tréner

 

Powered by  

 

Workshopok - powered by MAKERS

A workshopok teltházasak, a regisztráció lezárult! Köszönjük az érdeklődést! 

Az ingyenes regisztráció csak az egész napos eseményre megváltott jeggyel érvényes!

Lassíts le és kapcsolódj vissza önmagadba! - meditációs workshop

9:00-9:30 

A modern vállalkozói lét tele van kihívásokkal és pörgéssel. Itt az idő, hogy egy pillanatra megállj, és felfedezd a jelenlét erejét! A workshopon olyan praktikus jelenlétgyakorlatokat ismerhetsz meg, amelyek segítenek egyensúlyt teremteni a sikeres karrier út és a személyes életed között. A mindfulness és meditáció ereje révén megtapasztalhatod a lassulást, és kapcsolódva önmagadhoz és a szükségleteidhez, elkezdheted a tudatos gondoskodást önmagadról.

Gerhát Réka

coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója

Gerhát Réka

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

A kiút befelé vezet - a labirintus élményeink életünk során workshop

10:30-11:20

A labirintus befelé vezet önmagunkba. Saját középpontunkba érkezhetünk meg. Ahhoz, hogy biztonságban érezhesd magadat a saját életedben szükséges kapcsolódnod a saját legbelső éneddel. A belső maggal, a középpel. A workshopon játékos formában teheted meg az utat és oszthatod meg élményeidet, amit a labirintus járás közben tapasztalsz. Kapcsolódhatsz önmagad reflektív részéhez és felfedezheted azt, ami a gondolatainkon, érzékszerveinken túl is létezik, hogy kapcsolódva az érzéseidhez, a szíveddel merj tájékozódni. A programon betekinthetsz abba, milyen párhuzamokat találsz labirintusélményeid és emberi kapcsolataid sokszor útvesztőnek érzékelt megélése között.

Piczkó Katalin

pszichiáter, terapeuta, coach, szervezetfejlesztő-tréner

Piczkó Katalin

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Szabadulj fel a hangod által! - élmény workshop

11:00-11:50

Elfolyik az energiád, valahol szivárog az olaj a tankból? A workshop célja, hogy a saját hangod megtalálásának négy alapvető eszközét beépítsd az életedbe. Annak az elvét, hogy “ha kinyitod a szád, kijön rajta a hang”. Kipróbálhatsz nyitott szájhoz vezető játékos gyakorlatokat. Annak a tudatosítását, hogy a hangadás mindig kapcsolódást jelent. Megélheted az éneklés alapvető örömét. Megtapasztalhatod a fizikai hangos és a szexuális energiáid összekapcsolásának erejét. Ha stresszes vagy, és szeretnél több örömöt megélni az életedben, ez a workshop neked szól!

Palya Bea

énekes-dalszerző, hang-coach

Palya Bea

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Hogyan hátráltatja a változástól való félelem a bátor döntéseket? - workshop a változás és biztonság kapcsolatáról

11:00-11:50

Miért tartunk a változástól, és mi befolyásolja, vagy torzítja a biztonságérzetünket? Hogyan működik a félelem fiziológiája, és miért mérjük fel gyakran tévesen a rizikó faktorokat? Az elmúlt néhány év eseményei, válságai kifordították a világot a négy sarkából, és sokunkban ültetett el szorongást az, hogy megrendült az élet kiszámíthatóságába vetett hit. A workshopon teóriák és gyakorlatok segítségével bepillantást kaphatsz abba, hogy mi segíthet maximalizálni a biztonságérzetedet, és hogyan tudod támogatni a környezeted, szeretteid, munkavállalóid biztonságérzetét, hogy egyénileg és közösségi szinten is rugalmasan tudjunk alkalmazkodni az új helyzetekhez, kihívásokhoz.

 

Al Ghaoui Hesna

újságíró, szerző, reziliencia tréner

Al Ghaoui Hesna

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Miért nem mered a social médiában megmutatni magadat? - inspirációs workshop

11.40-12:30

Neked mik a legtipikusabb kifogásaid? Az önismeret kulcsfontosságú szerepet játszik az énmárkaépítés folyamatában. Néha éppen mi magunk állítunk kihívást saját magunk elé. Elakadunk a posztolás előtt és végül nem osztunk meg tartalmakat. Túl sokáig habozunk a partnerkapcsolatok kialakításakor. Túl sok lehetőségre mondunk igent, elvesztve ezzel az irányt és a fókuszt. Ezen a workshopon lehetőséged lesz azonosítani, milyen tipikus akadályok állnak a márkaépítésed és értékesítésed útjában, ezeknek milyen hatása van a vállalkozásra, miért és hogyan érdemes feloldanod őket. Dolgozz rajta, hogy laza és élvezetes legyen a tartalomgyártási folyamatod!

Kónya Bea

Instagram marketing tanácsadó

Kónya Bea

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Hogyan használd a ChatGPT-t önfejlesztésre?

12:40-13:30

Alkoss az okostelefonodra olyan ChatGPT ügynököket, amelyek az életed egy bizonyos szakaszának fejlesztői lehetnek. Mindig visszatérhetsz hozzájuk, és folytathatod velük a beszélgetést, onnan ahol akár hónapokkal ezelőtt abbahagytad. Ha szívesen megismerkednél a ChatGPT használat alapjaival és azzal, hogyan tudod a mesterséges intelligenciát akár az önfejlesztésed szolgálatába állítani, itt a helyed!

Tálas Dávid

AI és ChatGPT szakértő

Tálas Dávid

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Győzd le a valódi okot, ami visszatart! - sikertől való félelem leküzdése workshop

14:00-14:50

Milyen mögöttes hiedelmek szabotálhatnak téged abban, hogy valóban haladj előre az életben pénzügyi, magánéleti és karrier szempontból is? A workshopon körüljárhatod a sikertől való félelem okait és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre, ha nem veszed figyelembe ezt a tényezőt. Olyan felismerésekkel és eszközökkel gazdagodhatsz, amelyek segítenek felülkerekedni a tudattalan hiedelmeiden, amikkel a saját utadban állsz.

Fuller Bianka

pszichológus, az ÉnTervező Önismereti határidőnapló és Akadémia alapítója

Fuller Bianka

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Milyen akadályok állnak a céljaid és közted? - workshop

15:00-15:50

A workshop során interaktív feladatokon keresztül megtalálhatod, hogy milyen út kínálkozik a számodra, hogy eljuss oda, ahol valóban látni szeretnéd magad. Felmérheted, mennyire vagy közel vagy távol a célodtól, milyen erőforrásokat tudsz mozgósítani és milyen területekkel van még dolgod a jövőben. Megismerheted, hogyan tudod a női, feminin, teremtő energiáiddal a céljaid szolgálatába állítani. Ha szeretnél rátekinteni, hol tartasz most, és merre indulhatsz tovább, itt a helyed?!

Knapek Éva

klinikai szakpszichológus, az Önazonos Vagyok Klub alapítója

Knapek Éva

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Benke Vali Leria

szexuálpszichológus, a Szexből is megárt a kevés könyv társszerzője

Benke Vali Leria

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Merre menj? - az intuíciód pontosan tudja a választ!

15:20-16:10

Hogyan segít az intuíciód személyes céljaid kitalálásában, és a megvalósításban? Rövid mozgásos és hosszabb kiscsoportos beszélgetős, egyéni rajzolós gyakorlatokon keresztül dolgozhatsz az intuíciód fejlesztésén, hogy bátrabban és tudatosabban használhasd a munkádban, és a kapcsolataidban egyaránt!

Pattermann Kinga

executive coach, Intuíció a gyakorlatban című sikerlistás könyv szerzője

Pattermann Kinga

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Mi tesz téged egyedivé? - tűnj ki az énmárkáddal a tömegből

16:30-17:20

Megvan már a víziód és miérted? A következő lépés, hogy vállalni tudd az autentikus hangodat és megmutatni a világnak. Az énmárkaépítés igazi kihívása az, hogy megtaláld ki vagy Te valójában, miként öntsd ezt szavakba, és hogyan használd a közösségi média felületeken úgy, hogy a figyelem rád szegeződjön. Nagyobb a zaj, mint valaha! A workshopon dolgozhatsz azon, hogyan azonosítsd az egyediségedet, és vállald fel az autentikus hangodat a világ előtt. Ha szeretnéd maximalizálni vállalkozásod eléréseit és bevételeit, akkor biztosan itt a helyed!

Halmi Bence

TikTok tréner

Halmi Bence

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Oravecz Nóra

Énmárkamarketing szakértő

Oravecz Nóra

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Mi vár még rád a rendezvényen?

Játssz és nyerj egy 2 főre szóló 1 hetes téli üdülést a mesés Ománi Szultánság fehér homokos tengerpartjára, Salalah-ba, ahol a téli hónapokban 30 fokos a levegő és legalább 26 fokos a kristálytiszta vizű Indiai-óceán!

All inclusive nyaralás vár majd Rád szultáni luxussal az 5 csillagos Fanar Hotel Beach Resort-ban!

A játék az IBUSZ standján lesz elérhető a Forbes Makers Day-en.

Ha nem nyersz, akkor se csüggedj, hiszen október 31-ig 15%-os kedvezménnyel foglalhatod le Salalah-i üdülésed irodáinkban vagy az ibusz.hu oldalon. Ráadásul a rendezvény résztvevői most egy Salalah-i félnapos városnézést kapnak ajándékba!

__________________________________________________________________

 

Légy különleges és egyedi, az autódban is!

Vidd be a luxust és kényelmet a mindennapjaidba! A Lexus Pest elhozza számodra az autózás újfajta élményét! A Forbes MAKERS day-en környezetbarát tisztán elektromos és hibrid családi és üzleti modelleken keresztül élvezheted a híres japán Omotenashi vendégszeretetet.

Tapasztald meg a lélegzetelállító Lexus életérzést, keresd a Lexus modelleket a helyszínen!

__________________________________________________________________

A fellépők egész napos, komfortos lábbelijéről a Skechers gondoskodik. Tapasztald meg te is a tökéletes kényelmet a The Comfort Technology Company™ egyedülálló technológiákkal ellátott cipőivel. Találd meg a kedvenced a skechers.hu-n!


______________________________________________________________

 

A nők rendkívül fontos pontokon tudják alakítani a társadalmat - noha az ezirányú lépéseik gyakran láthatatlanok maradnak.

Itt az idő, hogy ez megváltozzon!

A Johnnie Walker támogatni kívánja a női szerepvállalást, lehetővé téve, hogy a nők tisztán és jól látható nyomokat hagyjanak maguk után, amit a társadalom meglát, meghall, követ és elismer.

Hallgasd meg a Johnnie Walker támogatásában, a Női szuperhősök című előadást és keresd pultjukat 12.00 órától egy hűsítő long drinkre!

__________________________________________________________________

 

OPTIKOP BEAUTYLASER - A lágylézer arckezelések királynője

A természetes, tűmentes kezelések híveinek nyújt egyedülálló, innovatív és fájdalommentes megoldást az Optikop Beautylaser márka. A professzionális lágylézer-kezelések látványosan eltüntetik a ráncokat, pattanásokat és rendkívül
hatásos arcfeszesítők. Egy Tudatos Nő az önismeret útján haladva egyre biztosabban tudja azt is, hogy mi kell a bőrének. Ha közel érzed magadhoz ezt a szelíd, fényterápiás kezelést, érdeklődj az Optikop Beautylaser standjánál. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kozmetikus mesterünk vár tanácsaival, és segítünk megtalálni a Hozzád legközelebbi kozmetikus partnerüket.

_______________________________________________________________________

 

A BioTechUSA szabadtéri színpadán szakértőik és márkanagyköveteik előadásainak középpontjában a kiegyensúlyozott és tudatos életmód kérdései állnak. A standoknál Inbody mérés, termékkóstolás és profi szakértői tanácsok várnak rád. Lehetőséged nyílik regisztrálni Lifestyle applikációjukba, amely praktikus megoldás a mindennapi egészséges életmód kialakításához és fenntartásához, emellett megismerkedhetsz Apparel ruhakollekciójukkal is, amely kényelmes és stílusos viseletet nyújt az aktív életmódhoz.

 

_______________________________________________________________________

 

A L'Occitane en Provence 1976 óta foglalkozik szépség- és bőrápolási termékek megalkotásával, azzal a szándékkal, hogy megossza a világgal a természet csodáit. A FORBES MAKERS day-en megismerhetitek ikonikus, természetes összetevőiket, melyek fenntartható forrásból származnak. Hisznekk abban, hogy a szépség túlmutat azon, amit a szem lát!

_______________________________________________________________________

A Falconeri az időtlen szépség értékében hisz. Titka a legfinomabb természetes alapanyagok, az olasz kézműves szakértelem és az innovatív gyártási technológiák sajátos kombinációjában rejlik. Kivételes termékek, kivételes emberek számára. Ez a Falconeri.

A márka standját felkeresők betekinthetnek a legújabb kollekcióba, különleges kedvezményes ajánlattal és színtanácsadás élményével gazdagodhatnak.

_______________________________________________________________________

 

A reformer (gépesített) Pilates az egyik leghatékonyabb mozgás, ha az izmok formálása, ruganyosság, hajlékonyság elérése, valamint karcsú alak a célod! Sőt bármilyen rehabilitációt támogathat, mivel úgy erősíti az izmokat, hogy nem terheli az izületeket.

Tudj meg mindent erről a mozgásformáról, keresd a TMS Pilates kihelyezett reformer gépét az aulában, oktatóik pedig mindenben segítenek!

_____________________________________________________________________

A Zenon Clinic magas színvonalú, prémium minőségű szolgáltatásokat nyújtó orvosi és esztétikai központ Budapest belvárosának szívében, a Fashion Streeten, ahol exkluzív kialakítású környezetben, kellemes és diszkrét légkör, személyes odafigyelés vár. Magasan képzett, elismert szakembereink, élvonalbeli gépeink és technológiáink garantálják a leghatékonyabb eredményeinket, személyre szabottan akár a legkomplexebb megoldásokig. A Forbes Makers eseményen egy értékes ajándékkártyával lepünk meg, amivel Te is megtapasztalhatod a Zenon Clinic élményt

_____________________________________________________________________

 

Az Update Magyarország egyik legismertebb, magyar tulajdonú FMCG márkája. Az Update termékek a tartós és egészségtudatos táplálkozás legnépszerűbb és leghatékonyabb formáját nyújtják, alacsony szénhidráttartalommal, hozzáadott cukor nélkül, rosttal és fehérjével gazdagítva. Az Update egy étrend és egy „lét”trend, amely az egészségtudatos étkezés és az életmód változásának kombinációját ötvözi.

_____________________________________________________________________

Két előadás között frissüljetek fel az Eisberg salátáival! Keressétek standunkat, ahol megkóstolhatjátok méltán népszerű roppanós saláta- és zöldségkeverékeinket. Azt is megmutatjuk, hogyan varázsolhatóak a saláták még ízletesebbé a hozzájuk leginkább passzoló öntetekkel. Inkább innátok valamit? Nálunk egész nap pörög a turmixgép, mindenkinek jut egy pohárral a vitamindús smoothie-ból, amit a saláta- és zöldségalapú Green Drink-ből vagy Red Drink-ből készítünk friss gyümölcsökkel kiegészítve. Ezektől garantáltan lendületben maradtok egész nap!

 

_____________________________________________________________________

 

Szeptember 13 és 23 között megrendezésre kerül a Budapest Cocktail Week, az idei évben pedig egy különleges BCW x Art kollaborációval is készülnek, ahol egyes bárok kortárs művészekkel dolgozhattak együtt közös koncepciójukon.

A Forbes Makers Day-en ennek a közös munkának egy gyümölcsét ismerhetik meg a részvevők: A helyszínen 16 és 17 óra között a VIP részlegen megkóstolhatod Daubner Anna divattervező és TOKIO által tervezett Hana koktélt, illetve beszélgetünk a koncepcióról, az alkotási folyamatról és a Cocktail Week-ről is.

 

_____________________________________________________________________

A Planteen 100%-ban növényi alapú, egészséges, fenntartható és őrülten finom finger food-al készül nektek a rendezvényre. Kínálatukban megtalálhatóak különleges ízvilágú wrapek, nyitott szendvicsek, mártogatósok, piték és házi készítésű édességek is. Azokra is gondolnak, akik kerülik a glutént és mivel minden termékük vegán, a tojás és tej-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. Keressétek őket a VIP szekcióban reggeltől késő délutánig!

 

_____________________________________________________________________

 

Azt mondják, hogy a Lush olyan, mint egy szappanboltnak álcázott kampányszervezet. Aktívan és hangosan beszélnek azokról az ügyekről, amelyek fontosak számukra, és arra használják kirakataikat és weboldalukat, hogy felhívják ezekre a figyelmet. Ennek egy kis szeletét szeretnék nektek átadni az első Forbes Makers Dayen.

Helyszín

Partnereink

Kisszínpad támogatónk


További támogatónk


Google+