Szavazz te is!

Szulló Szabina
Séf, a modern magyar gasztronómia csendesen meghatározó alakja. A gasztrokádárizmus töltött-rántott időszakába született, és sokat tett azért, hogy ma már egészen másról szóljon a magyar csúcsgasztronómia. Pályája kezdetén a Kempinski Hotel Corvinus Budapest dolgozott, majd Széll Tamással közösen az Onyx Étterembe vezetett az útja. A csúcsra saját helyükön, a Stand Étteremben jutottak, amelynek élén itthon elsőként érdemelték ki a két Michelin-csillagot. Egyszerű, átgondolt ételeket kínálnak, az ízek egyensúlyára, az alapanyagok megfelelő összehangolására koncentrálva. Precíz, szigorú, de önmagával is szigorú ember hírében áll. A magyar Forbes címlapján 2020 decemberében szerepelt.
Forgács-Fábián Sára

Forgács-Fábián Sára
Babócs Dóra

Babócs Dóra
Mihalek Zsuzsa

Mihalek Zsuzsa
Karikó Katalin

Karikó Katalin
Őrfi József

Őrfi József
Petrányi Viktória

Petrányi Viktória
Jordán Ferenc

Jordán Ferenc
Rózsa Balázs

Rózsa Balázs
Tóth Szabolcs Töhötöm

Tóth Szabolcs Töhötöm
Dezső Tamás

Dezső Tamás
Zsiga Melinda

Zsiga Melinda
Pozsár Zoltán

Pozsár Zoltán
Somogyi Hajnalka

Somogyi Hajnalka
Paár Julianna

Paár Julianna
Fehér Máté

Fehér Máté
Nagy Tímea

Nagy Tímea
Méder Áron

Méder Áron
Dr. Lőrincz György

Dr. Lőrincz György
Mosonyi Annamária

Mosonyi Annamária
Kádár Tamás

Kádár Tamás
Kovács Dominik

Kovács Dominik
Máté Bence

Máté Bence
Szulló Szabina

Szulló Szabina
Becsei Áron

Becsei Áron