A Forbes az első lépés a siker felé!

Forbes Világ Milliárdosai

Rájár a rúd a kapitalizmusra. Tíz év alatt másodszor csökkent a világ milliárdosainak száma, sőt összvagyonuk is – az erős dollár és a világ gyengélkedő tőzsdéi megtették a magukét. Az amerikai Forbes legfrissebb számításai szerint 2153 milliárdos van a világon, 55-tel kevesebb, mint egy évvel ezelőtt. Közöttük viszont Csányi Sándor mellett eggyel több lett a magyar: Mészáros Lőrinc a 2057. helyen nyitott.

990 Ft

Felhasználói adatok

* E-mail cím:

Termék

Termék kiválasztása:
* Kedvezményre jogosító promóciós kód, kuponkód vagy kártyaszám:
Darabszám:
Ajándékba adom (ajándékkártya letöltése)

Számlázási cím

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
Amennyiben a cég nevére szeretné kapni a számlát a Cégnév mezőt a cég pontos nevével töltse ki!
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:
* Mobil:

Szállítási cím

Kézbesítési mód:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:

Fizetési mód

Bankkártyás fizetés
Banki átutalás

Adatvédelem

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
18. életévemet betöltöttem
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. az előfizetésnek megfelelő szolgáltatást teljesítse.
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. hírlevelek és egyéb közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresések megküldésére használja azokat.
Mediarey Hungary Services Zrt. a szolgáltatás teljesítése céljából átadhatja adatait a következő adatfeldolgozóknak: MailChimp; Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság; OTP Mobil Kft.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy Ön jogosult arra, hogy hozzájárulását az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon bármikor visszavonja.