Az év legcukibb Forbes magazinja

Az év legcukibb Forbes magazinja jelent meg decemberben, a címlaptól már önmagában elolvadok: Halász Judit és Bálint György közös képen. De a tartalomjegyzékben lévő felvétel az igazi kedvesség. A fotózáson […]

Bővebben

Képek: GreenGo // Parkl

Itt vannak Budapest új töltőpontjai, örülhetnek az elektromos autók tulajdonosai

Új elektromos autótöltőket telepítettek a VII. kerületben. Az erzsébetvárosi önkormányzat a közösségi autómegosztó Greengóval és a Parkl nevű magyar startuppal közösen adta át az állomásokat.

A hat új töltőpontot a kerületi villanyautósok az Erzsébet-kártya és forgalmi bemutatásával ingyen használhatják, azok pedig, akik nem rendelkeznek erzsébetvárosi lakcímkártyával,

a bevezető időszakban szintén ingyenesen vehetik igénybe az új e-töltőket, ehhez csak regisztrálniuk kell a GreenGo és a Parkl rendszerében.

(A cikk egy korábbi verziójában tévesen azt írtuk, hogy a bevezető szakaszban az Erzsébet-kártyával nem rendelkezőknek már fizetniük kell, a hibáért elnézést kérünk!)

A töltőállomások az alábbi címeken találhatók:

  • 1075 Budapest, Madách Imre út 1-5
  • 1074 Budapest, Dob utca 45-49.
  • 1076 Budapest, Verseny utca 2.

A Greengo, a Parkl és Erzsébetváros közös töltőprojektje nem újkeletű együttműködés. A Forbes.hu-n májusban írtunk a parkolást és autótöltést egyesítő startup mobilalkalmazásáról, akkor pedig erről az üzletről is részletesen beszámoltunk.

Egy magyar startup mutatja, hogyan kellene működnie a parkoló-biznisznek. Töltést is adnak

Főoldali kép: Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője és Somogyi Zsolt, a Parkl ügyvezetője

 

Néha kedvesnek kell lenned magadhoz egy vereség után.