Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Minden a pókerasztalnál kezdődött

Pókerrel és pálinkával kezdtük, de már van saját sorozatunk és sörünk – és egy egyre inkább digitálissá váló tréningcégünk. Azt valljuk, szenvedéllyel és játékkal tanulni és üzletet csinálni is sokkal könnyebb.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy kellemes pálinkázós este után úgy gondoltuk, itt az idő váltani, és pókerezésből fogjuk fenntartani magunkat, 12 év multilét után. Tulajdonképpen így is lett: póker alapokra épített tréningünk volt az Actionlab első fejlesztése, amivel aztán vissza is kanyarodtunk a multivilágba, csak persze egy teljesen másik szerepben.

A Döntéskontrollal kezdődött tehát minden. Lényege, hogy póker segítségével könnyebb megérteni hibáidat és megtalálni azokat a pontokat, amikkel sikeres döntéseket hozhatsz. A rengeteg pozitív visszajelzésből talán legemlékezetesebb egy nagy cég vezérigazgatójának sms-e, ők egy IT bevezetésnél próbálták volna ki élesben a tréningünkön tanultakat egy egynapos elvonulás keretében. Viszont előtte még tartottak egy rövid eligazítót, amin ott helyben sikerült eldönteniük a projekt sorsát. Az sms ennyi volt: figyeljmár, ******, ez működik! Aztán már csak azt kellett eldönteniük, mit csináljanak a felszabaduló napon.

Kardos Marcell és Vitézy Péter

A Vonzalom Alapú Értékesítés (VALÉR) tréningünkben is játszunk, de itt már akár több százan is egyszerre. Ennek már elkészült az interaktív digitális  filmsorozat változata, amivel egyébként nemrégiben az év szervezetfejlesztői lettünk nagyvállalati kategóriában és elnyertük a szakma által elismert HR vezetők által alapított Kagyló díjat az Erste Bankkal közös blended programunkkal.  A családi sörfőzdénket kell megmenteni, az értékesítők pedig interaktívan próbálgathatják, mi a legjobb módszer, hogy karizmatikus személyiségük versenyelőny legyen. Ehhez még igazi sört is főztünk, amit boldogan fogyasztunk együtt rendezvényeken, tréningeken.

A digitalizálás folyamatos, minden tréningünket állítjuk át onlinera, tavasszal érkezik például a Survival negotiaton mozgóképes változata. Egy nagy kaland ez az időszak most nekünk is, együtt játszunk az ügyfelekkel, és a legjobb, hogy a végén mindenki nyer.

Szvoboda Gábor, az Actionlab arca és lelke, vezető trénerünk, ő gyakorlatilag megjeleníti mindazt, amiről az Actionlab szól. Legszívesebben megsokszoroznánk, nem csoda, hogy ő lett a sorozatbeli trénerünk is.

Az e-learning fejlesztésekért felelős partnerünk, Láng Róbert pedig azt az új megközelítést hozta az Actionlabnek, amivel módszereinket digitális tudássá tudjuk konvertálni, és így elérhetővé tenni akár több száz, vagy ezer felhasználó számára.

 

"Minden értelmes ember önfejűnek tűnik időnként."