Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

DTK: „Úgy tűnhet tudatos voltam, de vittek a megérzéseim.”

Váltanál, vállalkoznál, vagy van egy régóta dédelgetett álmod, amit szívesen megvalósítanál? Ha valaki, akkor D. Tóth Kriszta tudja, milyen venni egy nagy levegőt, és váltani. Legújabb MesterAkadémia kurzusa erről szól: újrakezdésről, dilemmákról, négyszemközt.

Újságíró, médiavállalkozó, híradós, talkshow-házigazda, regényíró. D. Tóth Kriszta igazi újrakezdő. A Forbeshoz tartozó Mesterakadémia.hu legújabb kurzusában élete legnagyobb váltásának történetéről mesél és arról, hogy a számtalan döntéshelyzet és érzelmi hullámvasút közepette hogyan teremtette meg életében az egyensúlyt. 

„Kívülről úgy tűnhet, nagyon tudatosan felépített karrier úton haladtam végig idáig, ahol most vagyok” – mondja Kriszta. „Valójában azonban impulzív, érzelmi döntések vezettek minden válaszútnál. De ez így van rendjén, hiszen meggyőződésem, hogy egy vállalkozás elindításánál, egy karrierváltásnál vagy éppen az álomötletünk megvalósítása esetében semmiképpen nem szabad elhanyagolni az érzelmeket, az intuíciót és az emberi faktort.”

Kriszta kurzusában kézen fog, és lépésről lépésre vezet végig az ötleted megvalósításának első lépésétől, vállalkozásod és a csapatod felépítésén át egészen odáig, amikor már egy sikeres céget vezetsz. A kurzusnak köszönhetően megtanulhatod, hogyan állj ki magadért, hogyan képviseld az ötletedet, hogyan tárgyalj, hogyan hozz meg döntéseket, és ami talán a legfontosabb, hogyan tanuld meg értékelni önmagad és teremts az életed minden területén egyensúlyt! „Személyes és érzelmekkel teli történet az enyém, így a kurzus sem szigorú értelemben vett elméleti tudást ad át, terminológusokkal és szakszavakkal.” – mesél a MesterAkadémiájáról Kriszta. „Valójában számomra is sok minden most állt össze kerek egésszé, így, hogy össze kellett foglalnom az elmúlt 25 évet, mióta a médiában dolgozom. Engem is meglepett, mennyi mindent csináltam már, és milyen mozgalmas út vezetett idáig, mire végre valóban megtaláltam a helyemet.”

Változtatni sosem könnyű, sőt, sokszor félelmetes, hosszú és kompromisszumokkal járó folyamat, azonban minden nehézség, minden kudarc és újrakezdés befektetés saját magadba, ami megtérül az út végén. Itt az ideje, hogy nekiindulj! A Mester Akadémia kurzusai mind ebben támogatnak, ráadásul most az új éves bérlet csomaggal az év 365 napján inspirálódhatsz! Most egy csomagban az összes mester videókurzusa a Tiéd lehet! Elsajátíthatod a hatásos előadás technikáját Kiss Ádám segítségével, Alföldi Róbert megtanít arra, hogyan valósítsd meg önmagad, de akkor is érdemes éves bérletet váltanod, ha a zeneszerzés vagy a fotózás mélységeiben szeretnél elmerülni Caramel vagy Nánási Pál segítségével.

DTK az álomötleted megvalósításáról epizódjai:

  1. Erről fog szólni az én MesterAkadémiám
  2. Ugorj az ismeretlenbe!
  3. Itt az ideje, hogy változtass!
  4. Találd meg az álomötleted!
  5. Így állj a csapatod élére!
  6. Nézz szembe érzelmekkel és konfliktusokkal!
  7. Így állj ki magadért nőként!
  8. Hogyan képviseld az érdekeidet?
  9. Teremtsd meg az egyensúlyt!

A kurzust ide kattintva lehet megtekinteni.

 

"Különös szervezetem van. Nem emlékszem rá, hogy munka közben valaha is elfáradtam volna, csak a semmittevés merít ki végképp."