Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

DIAMOND FOR YOU

Fogj egy csodás selyemszálat, fűzz rá ragyogó arany- és ezüstszínű gyöngyöket, rejts el benne egy titkos üzenetet és mindezt fűszerezed meg egy aprócska csiszolt gyémánttal – egyszerű receptnek tűnik, ám a FOURC leheletfinom ékszerei ennél sokkal összetettebbek.

A FOURC vagyis 4C jelentése – color, cut, carat, clarity, ami alapján a gyémántot a világon mindenhol meghatározzák A gyémánt a tisztaságot és az örökkévalóságot jelképezi, amely tulajdonságok tökéletesen szimbolizálják a márka alapértékeit is.

“Hiszek benne, ha egy nő gyémántot visel, az magabiztosabbá teszi, illetve, hiszek abban is, hogy egy jól végig gondolt letisztult design, több különböző stílussal is képes harmóniába kerülni, sőt kiemelni azok egyediségét és értékeit.” – vallja Főzy Hanga, aki a MOME elvégzése után, megvalósította álmát és létrehozta saját ékszermárkáját, hogy olyan karkötőket tervezzen, amelyeket ő maga is szívesen viselne. Kézzel készített ékszereinek célja a minőség és az elérhetőség ötvözése. A különböző kollekciók letisztult formáit alapos tervezés előzi meg, az ékszerek kizárólag nemesfémből és drágakőből készülnek és mindegyik karkötő magába foglal egy apró, csiszolt gyémántot is.

A márka ikonikus kollekciója a SILK vonal, amely játékos, mégis visszafogott karkötőket takar. Az apró ezüst és arany gyöngyök különböző színű selyemszálakon futnak, így mindenki megtalálhatja a saját egyéniségéhez legjobban illő darabot. A kollekció megalkotásakor a márka célja a figyelmesség és az értékmegőrzés ötvözése volt, így a finom kiegészítők akár személyre is szabhatók a gyöngyök számának és ritmusának váltakozásával. Elrejthetünk benne morzekóddal akár egy fontos üzenetet vagy egy nevet. Tökéletes kiegészítő a hétköznapokra, amelyek mindegyikén ott lóg az apró 4C logó, amely egy gyönyörű, tisztán csillogó gyémántot foglal magába. Különleges és értékes, pont, mint a viselője.

A márka darabjai online, az alábbi felületeken érhetőek el: 

www.4cforyou.com
Instagram: @fourc_jewelry
Facebook: 4C Diamond For You