Print

Lenyűgöző moziélmény a zsebedben

Xiaomi
2021. március 29. 2 perc olvasás

Mi a Xiaomi titka? Maga a termék. Az idén áprilisban érkező Mi 11 esetében a csúcskategóriában is kimagasló paraméterek és a versenytársakénál kedvezőbb ár. A Mi 11 lenyűgöző moziélményt nyújtó kameráival, hatalmas teljesítményével, 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező kijelzőjével és vonzó megjelenésével emelkedik ki a mezőnyből. 

A készülék hátoldali, nagylátószögű, 108 MP-es főkamerája, kiegészülve a 13 MP-es ultranagylátószögű és az 5 MP-es telemakró kamerákkal, filmrendezőt farag a felhasználójából. Az éjszakai mód RAW formátumban is kiszűri a képzajt, a hat mesterséges intelligenciára épülő mozimód pedig művészi hatású felvételeket tesz lehetővé, például megkettőzi és tükrözi, vagy kimerevíti és klónozza képeket, vagy épp a thrillerekből ismert módon a kamera egyszerre közelít rá és távolodik el a tárgyától. Vagyis mostantól egy nadrágzsebben is elférhet egy teljes filmstúdió technikai arzenálja! 

Hogy a moziélmény telefonon is hiánytalan legyen, a Mi 11 egy kimagaslóan reszponzív, 120 Hz-es, ultranagy felbontású, 10 bites színtechnikát alkalmazó AMOLED DotDisplay

kijelzőt kapott: a kép éles és színhelyes, a filmek vagy a játékok akadásmentesen futnak. A mozikat megidéző hangminőségről pedig Harman Kardon által hangolt kettős hangszórók gondoskodnak. 

A tartalmak fogyasztásához azonban erő is kell. A Mi 11-é a piac jelenlegi legerősebb 5G képes processzora, a Qualcomm® Snapdragon™ 888, amely a gyorsaságot mesterséges intelligenciával ötvözi. A MIUI operációs rendszer 22 százalékkal mérsékli a processzor igénybevételét és közel 15százalékkal az energiafogyasztását. A Xiaomi ráadásul a töltőről sem feledkezett meg: 55 wattos töltője mindössze 45 perc alatt tölti 100 százalékra a telefont. 

Az elegánsan ívelt, négy oldalon lekerekített, üveg készülékházas telefon mellé a készlet erejéig egy Mi Watch okosóra jár ajándékba. A készülék áprilistól exkluzívan a Xiaomi Mi Store-okban és a Magyar Telekom kínálatában lesz elérhető. A vásárlástól számított 1 évig egyszeri ingyenes kijelző-cserére is 

jogosult az, aki hivatalos hazai forrásból szerzi be készülékét.