Print

Borpiac a profit és a romantika között

MAD Wine
2020. június 30. 3 perc olvasás

Pedig Tokaj adottságai fantasztikusak, hagyományai lenyűgözőek! Csak eddig hiányzott az az üzleti modell, amely támogatja a hagyományokat, a minőséget, de nyereséges üzlet is egyben. A kiválasztottak helyett a lehető legtöbb termelőnek ad sikert, megélhetést. Kovács Károly, a MAD Wine Kft. többségi tulajdonosa pedig ezt képviseli. Saját tévedései vitték el annak felismeréséhez, hogy a bor ugyanolyan kereskedelmi cikk, mint bármi más, amit a piacon adunk el, s a borról sem a lelkes borász, hanem a piac mondja ki az utolsó szót. Legfőképpen pedig megértette, hogy az a legjobb bor, ami a fogyasztónak annyira ízlik, hogy fizetni is hajlandó érte!

Pontos számításokkal felépítette a MAD Wine Kft. termékpiramisát, melynek középpontjában a MAD Furmint és a MAD Hárslevelű áll. Ez a két száraz bor mára a világ 25 országában kapható, és több százezer palackos mennyiségben fogy. Ezeknél följebb a cég dűlőszelektált száraz borai állnak, még magasabban a szamorodnik, a fényes aszúk és a palackonként 300 ezer forintért elkelő esszenciák.

A masszív közép a jó minőségű, hétköznapi száraz és édes borokra, a Dry by Tokaj és a Sweet by Tokaj boraira támaszkodik. Itt áll legfrissebb termékük is, a MAD fröccs, mely az első adatok szerint az idei nyár piaci kedvence lesz.

Kovács Károly többségi tulajdonos és a MAD Wine Kft. szakemberei szerint a legősibb hagyományokon álló borvidéken sem maradhat abba egy percre sem az innováció. A MAD Wine Kft. egyszerre járja az ősi tradíciók útját és a merész újítások meredekebb ösvényeit. Az eredményről ezúttal is a fogyasztó dönt!

Hidegen cool!

Feldobott, jeges borzongás a kánikulában – ilyen minden találkozás a minőségi furmintból és hárslevelűből készült, fémdobozos MAD fröccsel! Erőteljes szénsavasság, lehengerlő frissesség, virágos illat, finom, de a korty végig egyenletesen jelenlévő savasság, belső egyensúly és átható gyümölcsösség jellemzi ezt az italt a borszakértő szerint. Ám ehhez az italhoz nem kell borszakértő! Elég annyi, hogy a MAD Wine Kft. borászai pontosan tudják, hogy jó fröccsöt csak nagyon jó borból lehet készíteni. Ez pedig nagyon jó bor! Feldúsítva a friss és kristálytiszta vízzel, megbolondítva a buborékok millióival, maga a sugárzó nyár! Fiatalos, trendi, és nagyon jó inni, ha jól be van hűtve! A buli előtt feldob, a buliban magával ragad, a buli után pedig megnyugtat. Ilyen egy nagyon jó fröccs! Korszerű csomagolása, az igényes vásárlók kényes ízlését is kielégítő grafika és a kiemelkedően jó minőségű fröccs együttesen mondatták az olasz vendéglők országos szaklapjának újságírójával, hogy ez a termék maga a jövő! Pedig nincs igaza, mert a MAD fröccs nem a jövő, a MAD Wine Kft. minden vásárlója számára ez maga a jelen!

A hűvös borzongás, az önfeledt bulizás, a kánikula és a jó kaják itala a MAD fröccs, ami hidegen tényleg nagyon cool! De ne állj le itt! Hozd össze egy kis Aperollal, készíts belőle ízlésed szerinti koktélt, és megőrülsz! Egy új világ buborékjai röpítenek magukkal! Csak arra vigyázz, hogy hideg legyen, mert Hidegen cool!