Print

A választás szabadsága

Grohe
2021. március 01. 2 perc olvasás

MIÉRT ENNYIVEL JOBB A PVD BÁRMELY MÁS BEVONATNÁL?

GROHE Colors kollekciónk új színeit a PVD-technológia segítségével állítjuk elő. De mitől lesz ennyivel jobb a GROHE PVD-technológiája a hagyományos krómbevonatnál? Először is a PVD-bevonattal előállított színek rendkívül egységes hatást keltenek, mivel minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el.

A hagyományos galvanizálással kezelt felületek korlátozott színskálájával szemben, a mi PVD-bevonatú felületeink széles színpalettájukkal rugalmasságot és választási lehetőséget kínálnak. Önnek nincs más dolga, mint hogy kiválassza a lakberendezési elképzeléseinek leginkább megfelelőt. A PVD-bevonat nemcsak azt teszi lehetővé számunkra, hogy esztétikailag vonzó színekben kínáljuk termékeinket, hanem azt is, hogy minden eddiginél tartósabbá tegyük ezeket a színeket.

A bevonat tapadásának meghatározó szerep jut a gyönyörű és tartós felület kialakításában. PVD-eljárásunk a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé. Egy hagyományos galvanizált felület ezzel egyszerűen nem képes versenyre kelni!

Minden csaptelepünk rendkívül ellenálló a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben, így garantálva, hogy vásárlóink sok éven át használhassák ezeket a kiváló minőségű csaptelepeket és keverőcsapokat.

A GROHE munkatársainak szenvedélye nem merül ki a fürdőszobákban és konyhákban – a környezetvédelem is szívügyünk. Annak érdekében, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb módon járjunk el, PVD-technológiánk során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használunk fel.

További információért és a teljes színkollekció megtekintéséért látogasson el a grohe.hu-ra.