Print

120 éves az IBUSZ, a generációk utazási irodája

Gáll Szabolcs
2022. február 28. 2 perc olvasás

Az IBUSZ márkanév védjegye mindig is a megbízhatóság és a minőségi utaztatás volt. A magyar tulajdonban lévő cég alaptőkéje 1,5 milliárd forint, az idei évre elfogadott 1.55 milliárd forintos összeggel a legnagyobb vagyoni biztosítással és országos hálózattal rendelkező utazási iroda hazánkban. 

 Az elmúlt 2 év pandémiás időszaka tovább növelte és még jobban felértékelte helyzetét a piacon. A márkanév magas szolgáltatásaival és szakképzett munkatársaival egyértelműen a biztonságot jelenti az utazni vágyóknak. Az IBUSZ legnagyobb előnye a komplex szolgáltatások nyújtása versenyképes árakon, amely a repülőjegy- és szállásfoglalástól kezdődően az utasbiztosításon, valutaváltáson át a helyszíni szolgáltatásnyújtásig terjed (például autóbérlés, programszervezés, belépőjegyek).

 Idén júniustól októberig heti 21, utasbarát menetrenddel és magyar személyzettel üzemelő charter járatot terveznek a mediterrán térség legkedveltebb üdülőterületeire, ahol több mint 300 szállásajánlatot kínálnak az apartmanoktól a luxushotelekig. Görögországba a már ismert szigetek és üdülőterületek mellett újdonságként Lefkada szigetére is szerveznek utakat. Emellett a török riviéra és Spanyolország üdülőterületeire is bőséges a kínálat. 

Körutazásokból, városlátogatásokból közel 300 úttal várják a kultúrára, természeti szépségek megismerésére vágyókat. Európa számtalan úticélja mellett találhatóak egzotikus körutazások is a kínálatban.

Csoportos, magyar asszisztenciával kísért hajóútjaik a mediterrán térségeken kívül, észak-európai és közel-keleti vizekre hajózzák mindazokat, akik a hullámok és a tengerek szerelmesei.

Itthon közel 150 szállásajánlattal és a cégeknek különleges helyszíneket és programokat biztosító rendezvényszervezéssel állnak rendelkezésre.

Március 31-ig most rizikómentesen foglalhatja le nyaralását az IBUSZ-nál, akár 50 százalék kedvezménnyel. Részletek az ibusz.hu/elofoglalasi-kedvezmenyek oldalon.