Az a szabály, hogy nincs szabály

A Netflix mindent másképp csinált, mint a többiek. És nyert. Egy cég, amely lenyűgözően gyorsan forradalmasította piacát. Ma már a világ 190 országában jelent a neve egyet a szórakozással, bevétele több milliárd dollár.Pedig a Netflix 1998-ban DVD-k kölcsönzésével indult, és akár bele is bukhatott volna a technológia eltűnésébe. Ehelyett megújult, és az élre tört. Hogyan lehetséges ez?

Reed Hastings társalapító nem foglalkozott a megszokásokkal, és mert az árral szemben úszni. Cége vállalati kultúráját a szabadságra és a felelősségvállalásra építette. Hastings elvei egyszerűek voltak: az emberek fontosabbak, mint a folyamatok, az innováció előrébb való, mint a hatékonyság. A munkatársakat nem kontrollálni akarta, inkább maga mellé állította őket azzal, hogy minél több mindent megosztott velük.

A Netflixnél dolgozók nem akarnak a főnökeik kedvében járni, de ha arról van szó, őszinte visszajelzést adnak nekik. Ez a megközelítés a kezdetekben kockázatosnak tűnt, és senki nem tudhatta, hogy valóban eredményre vezet-e. De a sikerek hamar jöttek, és a Netflix a világ egyik legismertebb és legvonzóbb márkájává vált.

Hastings és szerzőtársa, Erin Meyer feltárják a Netflix vállalati kultúrájának minden részét, és bemutatják, hogyan tette lehetővé az „az a szabály, hogy nincs szabály” hozzáállás, hogy a világ élvonalába kerüljenek pár év alatt.

Szerző:  Reed Hastings - Erin Meyer
Cím:

Az a szabály, hogy nincs szabály - A Netflix-módszer és a megújulás kultúrája 

Formátum:   ragasztott
Méret: 153 x 234 mm
ISBN: 978-615-81680-1-4 
Ár: 3.950 Ft
3 950 Ft
3 358 Ft - 15%

Felhasználói adatok

* E-mail cím:

Könyv

Könyv kiválasztása:
* Kedvezményre jogosító promóciós kód, kuponkód vagy kártyaszám:
Darabszám:

Számlázási cím

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
Amennyiben a cég nevére szeretné kapni a számlát a Cégnév és az adószám mezőt a cég pontos nevével és adószámával töltse ki!
Adószám (cég esetén kötelező):
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:
* Mobil:

Szállítási cím

Kézbesítési mód:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:

Fizetési mód

Bankkártyás fizetés
Banki átutalás
Jóváírás

Adatvédelem

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
18. életévemet betöltöttem
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a MesterAkadémia Kft. a könyvvásárlásnak megfelelő szolgáltatást teljesítse.
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a MesterAkadémia Kft. és a Mediarey Hungary Services Zrt. hírlevelek és egyéb közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresések megküldésére használja azokat.
A MesterAkadémia Kft. a szolgáltatás teljesítése céljából átadhatja adatait a következő adatfeldolgozóknak: MailChimp; Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság; OTP Mobil Kft.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon jogosult a hozzájárulását később visszavonni.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a szolgáltatás a MesterAkadémia Kft.-hez tartozik, valamint az adatkezelő ugyancsak a MesterAkadémia Kft.