Forbes Pitch Please!

Keressük a következő Forbes sikertörténetet – a Forbes októberi nagy rendezvényére, a Flow-ra felkért zsűri pedig keresi a következő nagy dobást, mint befektető!

Ha korai fázisú startupod van és legfeljebb 250 millió forintig keresel befektetést – vagy csak meg akarod mutatni a projektedet egy vérprofi zsűri előtt, jelentkezz!

A Forbes szerkesztőségének szűrése alapján 3 csapat biztosan ott lehet majd a Forbes Flow-n, az ország legnagyobb üzleti fesztiválján vendégként, ahol a Forbes történetei három színpadon elevenednek meg, és ahova idén már 1000 vendéget várunk. A legjobbakat a zsűri választja majd ki, ők azok, akik élőben is megmutathatják magukat.

A színpadon a startupot képviselő legfeljebb két tag 1,5 perces előadást kell, hogy tartson. Ami nekünk fontos, derüljön ki:

Az előadások után a zsűri kérdéseket tesz fel, majd a legvégén értékel és eredményt hirdet.

Mit adunk?

Először is: szeretnénk, ha jól éreznéd magad. A Forbes közösséget épít és publicitást ad a legjobbaknak – most is ezt kínáljuk. A legjobbról cikket írunk a magazinba, a zsűri pedig a névjegykártyával szavaz. A részvétellel pedig részese lehetsz az ország legnagyobb üzleti fesztiváljának, ahol kötetlenül beszélgethetsz azokkal, akik már lehet, hogy túl vannak azon, amiről te még csak álmodsz. Gyere, és beszélgess velünk!

Zsűri
Tánczos Péter, Euroventures
Az elmúlt több mint 25 év során 150m euró tőkét helyeztek ki 45 portfolió cégbe, ebből eddig 23 kimagaslóan sikeres exittel zárult.
Fehér Gyula, Ustream
Társalapító, cégét az IBM vette meg. Keresi, ki akarja átélni, amit ő már véghez vitt.
Pecsenye Roland, ex-IND
A Forbes becslése szerint 80 millió dolláros exitet hoztak össze. Aktívan befektet.
Medveczky Márton, Buran Ventures
Egy profi az új generációból – a Buran egy óriás a régióból. A Shazamba is befektettek.
Jelentkezési határidő: szeptember 27. csütörtök
Értesítés: 10.05-ig
A jelentkezés lezárult.