2020 legnagyobb ingatlanberuházásai
2020 legnagyobb ingatlanberuházásai
A magyar építőiparba ömlik a pénz, ezt még a koronavírus sem tudja befolyásolni. Sportcsarnokok, múzeumok, irodaházak, plázák, logisztikai központok és méretes lakóparkok épülnek – nem csak Budapesten. Van köztük jó pár állami beruházás nagyvonalú és folyamatosan emelkedő költségvetéssel, van néhány építészetileg is izgalmas és látványos projekt nemzetközi vagy nemzetközileg is elismert magyar sztárépítészekkel, valamint néhány régről ismert emblematikus épület, ami néhány éven belül teljesen új köntöst és funkciót kap. Az elérhető és beszerezhető adatok alapján a legnagyobb volumenű és már folyamatban lévő magyarországi ingatlanberuházások egyenként is tízmilliárdokba kerülnek – mutatjuk 2020 húsz legnagyobb építkezését.
Írta és összeállította: Szedlák Ádám
Szerkesztette: Fekete Emese

Az ötlettől a megvalósításig visszük a projektet

Egy nagy ingatlan beruházáshoz szükség lesz ingatlan tanácsadókra, a beruházások jogi vonzatait átlátó szakjogászokra, költség tervezőkre, műszaki szakértőkre, logisztikusokra – és még csak az előkészítésnél járunk. Vagy szükség lesz a 3E International-re, akik a mérnöki szolgáltató cégek piacán egyedülállóan már az ötlet felmerülésétől végigviszik a beruházást.

„Mi vagyunk az egyetlen szereplő, aki a teljes folyamat során a beruházó érdekeit képviseli.” Korintus Balázs és Laczkovich Gergely ügyvezetők ingatlanfejlesztőként tekintenek a projektjeikre. A 3E International nem csak összehangolja a beruházás sokszereplős folyamatait, de részletekbe menő elemzési-tervezési munkával segíti a beruházót, hogy a költséghatékonyság, a minőség, a határidők és a szereplők érdekeinek a keresztmetszetén a legjobb megoldásokat sikerüljön megtalálni.

„Mindketten érdekeltek vagyunk beruházóként is más projektekben. Tudjuk, hogy mi nyomja a megrendelők vállát, ezért is tudjuk az ő fejükkel gondolkodva sikeresen végigvinni a megbízatásainkat. Ezt bizonyítja, hogy a hazai piac meghatározó szereplőjeként az elmúlt 15 év során több mint egymilliárd euró összértékű nagyberuházást vittünk végig, a kecskeméti Mercedes gyártól a Budapest Airport bővítésén át jelentős budapesti irodaház-fejlesztésekig.”

1+ milliárd
eurót meghaladja projektjeink összértéke
2+ millió m2
megépített alapterület
15+ év
tapasztalat
Bővebben