Főtámogatónk:

Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Tovább a képekhez!Képek megtekintése

Idén tavasszal az UniCredit Bankkal karöltve útra kelünk és vidékre szállítjuk a címlapos sikersztorikat. Feltérképezzük a régiók üzleti közegét. Olyan helyi vállalatvezetőket hívunk meg, akik kicsiben kezdték és sikeresek lettek.

Vendégeink voltak:

Várkonyi BalázsA két címlapos Forbes-arcok kislétszámú táborába tartozik, 2014-ben és 2021-ben is írtunk róla. A magyar online kereskedelem fenegyereke az Extreme Digital alapítója, mára az Emag online kereskedelmi platform társtulajdonosa és magyar vezetője.

Kecsmár ZsuzsaEgy 50 ezer eurós befektetés megnyerése után ráeszmélni, hogy alapjaiban rossz a biznisz, amit kitaláltál? Innen lendült vissza az Antavo csapata és vállalták be a versenyt angol, amerikai, nyugat-európai konkurensekkel és közben már pontosan tudják, mit akarnak. Az Antavo fő terméke egy mondatban összefoglalva: perszonalizált hűségprogramot kínáló marketingszoftver, vagyis, „ha tudjuk, hogy téged mi motivál, akkor azt is adjuk.” Jelenleg a cég ügyfeleinek több mint fele a divat világából került ki, de újra kiszélesítik a célcsoportjukat, a kiskereskedelemmel. Nemrég mondtak nemet egy több millió eurós felvásárlási ajánlatra. Várunk Szegeden, május 29-én, és te is megtudhatod, hogy ez vajon jó döntés volt-e!

Kis MónikaItthon kevés piacképes terméket előállító társadalmi vállalkozás működik. A Remodel Stúdió a kivételek közé tartozik. Ismerd meg Kis Mónikát, a Remodel Stúdió „átmeneti megoldását”, azaz a tervezőjét, kitalálóját, megálmodóját.
UniCredit Bank- kereskedelemfinanszírozási igazgató

Somlai GergelySzeged - REÖK palota (Magyar Ede tér 2., 6720)

16.30-16.45

Welcome, regisztráció

16.45-17.30

Kiállítás megtekintés : XL. Nyári Tárlat

A legjobb hazai kortárs képzőművészek alkotásait láthatja a nagyközönség a XL. Nyári Tárlaton a REÖK-ben. A biennálé-rendszerű kiállítás az ország egyik legjelentősebb képzőművészeti seregszemléje. Mindenkori célja, hogy bemutassa a kortárs magyar törekvéseket, a hazai táblaképfestészetről, grafikáról és plasztikai áramlatokról átfogó és hiteles, stilárisan sokszínű képet nyújtson. A tárlaton megjelennek figuratív és nonfiguratív alkotások ugyanúgy, mint a lírai absztrakt vagy a fotó- és hiperrealista művek.
17.30-18.00

Címlapsztori - Cél: Európa meghódítása

Gimnazistaként ő volt a cég vezetője és futárja is. Várkonyi Balázs az Akácfa utcában tomboló kapitalizmusban tanulta meg az alapokat. Mára az Extreme Digital a legnagyobb hazai online kereskedelmi cég lett, és még nagyobb dobásra készül…
 • Várkonyi Balázs, alapító, Edigital; társtulajdonos, Emag
 • Várkonyi Balázs  A két címlapos Forbes-arcok kislétszámú táborába tartozik, 2014-ben és 2021-ben is írtunk róla. A magyar online kereskedelem fenegyereke az Extreme Digital alapítója, mára az Emag online kereskedelmi platform társtulajdonosa és magyar vezetője.
18.00-18.20

Export piacok okosan

18.20-18.35

Kávészünet

18.35-18.40

Bemutatkozik: Tóth Anita

18.40-19.05

Régiós vállalat - Konkurencia: IKEA

Itthon kevés piacképes terméket előállító társadalmi vállalkozás működik. A Remodel Stúdió a kivételek közé tartozik. Ismerd meg Kis Mónikát, a Remodel Stúdió „átmeneti megoldását”, azaz a tervezőjét, kitalálóját, megálmodóját.
 • Kis Mónika, Remodel Stúdió Alapító - ügyvezető
 • Kis Mónika  Itthon kevés piacképes terméket előállító társadalmi vállalkozás működik. A Remodel Stúdió a kivételek közé tartozik. Ismerd meg Kis Mónikát, a Remodel Stúdió „átmeneti megoldását”, azaz a tervezőjét, kitalálóját, megálmodóját.
19.05-19.30

50 ezer euró után padlóra kerülni… és felállni

„Az ember nehezen szembesül azzal, ha nem jó, amit csinál.” Egy pálfordulással újabb befektetési kört vont be az Antavo csapata. Visszautasítottak egy több millió eurós felvásárlási ajánlatot, mert úgy gondolják, az ő sztorijuk ennél sokkal nagyobb lehet!
 • Kecsmár Zsuzsa, Antavo - társalapító, CMO
 • Kecsmár Zsuzsa  Egy 50 ezer eurós befektetés megnyerése után ráeszmélni, hogy alapjaiban rossz a biznisz, amit kitaláltál? Innen lendült vissza az Antavo csapata és vállalták be a versenyt angol, amerikai, nyugat-európai konkurensekkel és közben már pontosan tudják, mit akarnak. Az Antavo fő terméke egy mondatban összefoglalva: perszonalizált hűségprogramot kínáló marketingszoftver, vagyis, „ha tudjuk, hogy téged mi motivál, akkor azt is adjuk.” Jelenleg a cég ügyfeleinek több mint fele a divat világából került ki, de újra kiszélesítik a célcsoportjukat, a kiskereskedelemmel. Nemrég mondtak nemet egy több millió eurós felvásárlási ajánlatra. Várunk Szegeden, május 29-én, és te is megtudhatod, hogy ez vajon jó döntés volt-e!
19.30-21.00

Állófogadás

További támogatónk


Google+