Főtámogatónk:

Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Tovább a képekhez!Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt! A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

 

Idén tavasszal az UniCredit Bankkal karöltve útra kelünk és vidékre szállítjuk a címlapos sikersztorikat. Feltérképezzük a régiók üzleti közegét. Olyan helyi vállalatvezetőket hívunk meg, akik kicsiben kezdték és sikeresek lettek.

Vendégeink voltak:

Kiss Gergely„A digitális megújulás elkerülhetetlen, minden iparágban.” E felismerés mentén halad előre Kiss Gergely cége, az Attrecto. A 2010-ben alakult társaság kezdetben kifejezetten mobil, később webes technológiákkal foglalkozott, de mára úttörő lett a jövőt célzó „next-tech” digitális megoldások fejlesztésében is. Cégnevüket is módosították (Attrecto – Next tech digital solutions), hogy a név jobban leírja az általuk képviselt szemléletet. Mi is ez a szemlélet? Mi az a digitális megújulás? Hallgasd meg június 5-én, Győrben, Kiss Gergely előadását arról, hogy mit is tartogat a jövő és hogyan lehet rá felkészülni!

Böszörményi-Nagy Gergely„Magyarországon nagyon sokat beszélünk a múltról, a jövőről pedig nem eleget. Ezt a hiányt akarjuk pótolni.” A Brain Bar mára az egyik legismertebb nemzetközi, szakmai fesztivál, ahol nem kisebb a cél, mint az emberiség jövőjét formáló kérdések megvitatása.

Szórádi BenceA fiatal magyar villamosmérnök, 2013-ban az Év Fiatal Vállalkozója, Szórádi Bence 2009-ben alapította meg a LED LEET webáruház (korábban LED NAGYKER) üzemeltetőjét a JCQ Hungary Kft.-t, amely 2017-től Bravolight néven működik tovább. A vállalkozás ezentúl a projekt tevékenységeket különválasztva nyújt komplex megoldásokat a világítástechnikai felméréstől egészen a finanszírozásig. A Bravolight számos márkát képvisel, köztük a Philips, az Osram, a GE és a Sylvania minőségi termékeivel szolgálja ki partnereit és megrendelőit.
UniCredit Bank- igazgató, corporate divízió

Bolyán RóbertModerátor: Galambos Márton, Forbes főszerkesztő

Győr- Esterházy - Palota (Király u. 17, 9021)

16.30-16.45

Regisztráció, welcome

16.45-17.30

Magyarok Párizsban kiállítás - tárlatvezetéssel

17.30-18.00

Címlapsztori - Sikeres fiatalból társtulajdonos

A fiatal magyar villamosmérnök, 2013-ban az Év Fiatal Vállalkozója, Szórádi Bence 2009-ben alapította meg a LED LEET webáruház (korábban LED NAGYKER) üzemeltetőjét a JCQ Hungary Kft.-t, amely 2017-től Bravolight néven működik tovább.
 • Szórádi Bence, Bravolight - ügyvezető
 • Szórádi Bence  A fiatal magyar villamosmérnök, 2013-ban az Év Fiatal Vállalkozója, Szórádi Bence 2009-ben alapította meg a LED LEET webáruház (korábban LED NAGYKER) üzemeltetőjét a JCQ Hungary Kft.-t, amely 2017-től Bravolight néven működik tovább. A vállalkozás ezentúl a projekt tevékenységeket különválasztva nyújt komplex megoldásokat a világítástechnikai felméréstől egészen a finanszírozásig. A Bravolight számos márkát képvisel, köztük a Philips, az Osram, a GE és a Sylvania minőségi termékeivel szolgálja ki partnereit és megrendelőit.
18.00-18.20

Növekedési lehetőségek határon innen és túl

18.20-18.35

Kávészünet

18.35-18.40

Bemutatkozik: Tóth Anita

18.40-19.05

Régiós vállalat - „Next-Tech” megoldások

Magyarországról egyedül került fel a Financial Times Európa 1000 leggyorsabban fejlődő cégét összegyűjtő listájára. Saját VR bemutatóterme van, és a digitális jövő kérdéseire felkészülve építi vállalkozását.
 • Kiss Gergely, Attrecto- CEO
 • Kiss Gergely  „A digitális megújulás elkerülhetetlen, minden iparágban.” E felismerés mentén halad előre Kiss Gergely cége, az Attrecto. A 2010-ben alakult társaság kezdetben kifejezetten mobil, később webes technológiákkal foglalkozott, de mára úttörő lett a jövőt célzó „next-tech” digitális megoldások fejlesztésében is. Cégnevüket is módosították (Attrecto – Next tech digital solutions), hogy a név jobban leírja az általuk képviselt szemléletet. Mi is ez a szemlélet? Mi az a digitális megújulás? Hallgasd meg június 5-én, Győrben, Kiss Gergely előadását arról, hogy mit is tartogat a jövő és hogyan lehet rá felkészülni!
19.05-19.30

30/30 - Startupok a jövőért

„Magyarországon nagyon sokat beszélünk a múltról, a jövőről pedig nem eleget. Ezt a hiányt akarjuk pótolni.” A Brain Bar mára az egyik legismertebb nemzetközi, szakmai fesztivál, ahol nem kisebb a cél, mint az emberiség jövőjét formáló kérdések megvitatása.
 • Böszörményi-Nagy Gergely, Brain Bar - alapító/ Design Terminál - vezető
 • Böszörményi-Nagy Gergely  „Magyarországon nagyon sokat beszélünk a múltról, a jövőről pedig nem eleget. Ezt a hiányt akarjuk pótolni.” A Brain Bar mára az egyik legismertebb nemzetközi, szakmai fesztivál, ahol nem kisebb a cél, mint az emberiség jövőjét formáló kérdések megvitatása.
19.30-21.00

Állófogadás

Partnerünk: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum 

További támogatónk


Google+