Főtámogatónk:

Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Tovább a képekhez!Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt! A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Idén tavasszal az UniCredit Bankkal karöltve útra kelünk és vidékre szállítjuk a címlapos sikersztorikat. Feltérképezzük a régiók üzleti közegét. Olyan helyi vállalatvezetőket hívunk meg, akik kicsiben kezdték és sikeresek lettek.

Vendégeink voltak:

Szabó MiklósEgy 28 évig épített cég igaz története. Szabó Miklós éscsaládja üzemelteti a Tranzit Csoportot, ahol a 64 éves vállalkozó ma már „csak” a beruházásokkal és az ellenőrzéssel foglalkozik. A cégvezetés a gyermekeinek a felelőssége.

Fábián István és Komzsik JánosKomzsik Jani (aki szemüveges, és lassabban beszél) és Fábián Pisti (akin általában nincs szemüveg, és egyáltalán nem beszél lassan) – az ország legnézettebb online tartalomgyártói közé tartoznak. A TheVR bevallotta, ők úgy építik saját karrierüket, hogy mindig magasabbra, és aztán még magasabbra vágynak! Az első csatornájukat 2013-ban hozták létre, melynek a tematikája az évek során alakult ki. Mára a teljes gamer területet lefedik. Virtuális valóságból, valódi sikerek. Technológia, gaming, VR, és a körülötte lévő közösség. Tudd meg, hogyan változott meg az otthoni szórakozás, és lett belőle világsiker. Várunk június 6-án, hogy te is találkozz egy szubkultúra nagyköveteivel, akik sikeresen képviselik Magyarországot a nagyvilágban!

Pataky PéterTavaly nyáron vált meg az Ikontól, azonban a testvérével közösen már meg is nyitotta új helyét Budapesten. Pataky Péter továbbra is főz, de már nem csak ételt, hanem sört is!
UniCredit Bank - treasury vezető

Csáky AttilaModerátor: Galambos Márton, Forbes főszerkesztő

Debrecen - Kölcsey Központ ( 4026 , Hunyadi utca 1-3. )

16.30-17.00

Regisztráció, Welcome

17.00-17.30

Címlapsztori

Tudástranszfer a baromfiiparban Egy 28 évig épített cég igaz története. Szabó Miklós és családja üzemelteti a Tranzit Csoportot, ahol a 64 éves vállalkozó ma már „csak” a beruházásokkal és az ellenőrzéssel foglalkozik. A cégvezetés a gyermekeinek a felelőssége.
 • Szabó Miklós, Tranzit Csoport - alapító
 • Szabó Miklós  Egy 28 évig épített cég igaz története. Szabó Miklós éscsaládja üzemelteti a Tranzit Csoportot, ahol a 64 éves vállalkozó ma már „csak” a beruházásokkal és az ellenőrzéssel foglalkozik. A cégvezetés a gyermekeinek a felelőssége.
17.30-17.55

Régiós vállalat

„Slow food fast” Tavaly nyáron vált meg az Ikontól, azonban a testvérével közösen már meg is nyitotta új helyét Budapesten. Pataky Péter továbbra is főz, de már nem csak ételt, hanem sört is!
 • Pataky Péter, Meatology Budapest- kreatív séf
 • Pataky Péter  Tavaly nyáron vált meg az Ikontól, azonban a testvérével közösen már meg is nyitotta új helyét Budapesten. Pataky Péter továbbra is főz, de már nem csak ételt, hanem sört is!
17.55-18.10

Kávészünet

18.10-18.30

Európa az új Japán?

18.30-18.55

30/30

Otthoni szórakozásból világsiker Komzsik Jani – aki szemüveges és lassabban beszél – és Fábián Pisti – akin általában nincs szemüveg és egyáltalán nem beszél lassan – az ország legnépszerűbb (és a legkomolyabb üzleti potenciállal rendelkező) magyar csatornájának megalkotói.
 • Fábián István és Komzsik János, TheVR - alapítók
 • Fábián István és Komzsik János  Komzsik Jani (aki szemüveges, és lassabban beszél) és Fábián Pisti (akin általában nincs szemüveg, és egyáltalán nem beszél lassan) – az ország legnézettebb online tartalomgyártói közé tartoznak. A TheVR bevallotta, ők úgy építik saját karrierüket, hogy mindig magasabbra, és aztán még magasabbra vágynak! Az első csatornájukat 2013-ban hozták létre, melynek a tematikája az évek során alakult ki. Mára a teljes gamer területet lefedik. Virtuális valóságból, valódi sikerek. Technológia, gaming, VR, és a körülötte lévő közösség. Tudd meg, hogyan változott meg az otthoni szórakozás, és lett belőle világsiker. Várunk június 6-án, hogy te is találkozz egy szubkultúra nagyköveteivel, akik sikeresen képviselik Magyarországot a nagyvilágban!
18.55-19.00

Bemutatkozik : Tóth Anita

Tóth Anita, Anita Toth Products Kft.- tulajdonos
19.00-20.30

Állófogadás és borkóstoló

Lajos-Király Manufaktúra "Családunk több mint 20 éve foglalkozik ribizli termesztéssel és ribizli borok készítésével. Ezalatt az idő alatt folyamatosan tökéletesítettük és finomítottuk a borok receptúráját. Létrehoztuk azt a gyümölcsbor kategóriát, amely eddig nem létezett. Fogyasztása rabul ejt!"

További támogatónk


Google+