A Forbes az első lépés a siker felé!

Prémium éves előfizetés + BioTechUSA ajándékcsomag

Prémium éves előfizetésed mellé egy 10 670 Ft értékű BioTechUSA csomaggal is megajándékozunk. A csomag tartalmaz egy Iso Whey Zero Clear fehérjekészítményt, egy One-A-Day multivitamint és egy Protein Dessert Bar fehérjeszeletet, ezenkívül a 12 havi magazint, azok szállítását, és digitális hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés + MOL Limo utalvány

Autót ajándékba? A MOL Limoval nem lehetetlen! Forbes előfizetésed mellé most 10.000 Ft értékű MOL Limo utalványt adunk, amely segítségével beléphetsz a közösségi autózás világába. Töltsd le az applikációt, válassz bármelyik szabad autó közül és élvezd a fenntartható kényelmet!

A kupon 2021. december 1. és 2022. március 31. között váltható be, és a beváltástól számítva 180 napod van arra, hogy felhasználd az összeget. Amennyiben nem használtad fel a kedvezményt annak lejárati idejéig, úgy a MOL Limo nem tudja azt sem visszatéríteni, sem újraaktiválni, sem készpénzre váltani. A kedvezmény készpénzre nem váltható, regisztrációs díjra, havi díjra vagy büntetésekre, bírságokra és egyéb díjtételekre nem használható fel, valamint nem lehet elajándékozni.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés + MesterAkadémia éves bérlet

Forbes előfizetésed mellé most éves MesterAkadémia bérletet adunk, így a sikersztorik mellett az összes mester összes kurzusából is inspirálódhatsz bárhol, bármikor!

A csomag továbbá tartalmazza a 12 db nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés + választható ajándék könyv

Olvass még több jó történetet! Forbes előfizetés mellé most ajándékba választhatsz egy könyvet is! A Mit akar Soros? Rossz vér és Edzett agy mellett most két új könyvünket is megkaphatod. A Tényleg Zöld? igazi kézikönyv haladó, kezdő és újrakezdő zöldeknek. A Netflix-alapító Reed Hastings első könyve cégének történetéről és vállalati kultúrájáról: Az a szabály, hogy nincs szabály.

A csomag továbbá tartalmazza a 12 db nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

Az Az a szabály, hogy nincs szabály könyv várhatóan 2021. december 20. után kerül kiszállításra.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés + 1 éves Billingo Online számlázó Pro előfizetés

Éves előfizetésed mellé most egy 1 éves 19 080 Ft + ÁFA értékű Billingo Online számlázó Pro előfizetést is választhatsz. Részletek: https://www.billingo.hu/arak 

Az utalvány az előfizetéstől számított 3 hónapon belül, regisztráció után váltható be a Billingo ügyfélszolgálatán. Az utalvány nem váltható készpénzre. Az utalvány aktiválásához a https://www.billingo.hu/kapcsolat linken keresztül szükséges megírni a Billingo ügyfélszolgálatának az előfizetéskor megadott e-mail címét és amennyiben van, akkor a cégnevet is.

A csomag továbbá tartalmazza a 12 db nyomtatott magazint, azok szállítását és a digitális hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

12 990 Ft
Megújítás esetén: 12 990 Ft

Prémium éves előfizetés

Rendeld meg éves előfizetésed, amely tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes kiszállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket!

A kedvezményes megújítói ár kizárólag az előfizetés lejárta utáni 3 hónapon belül vehető igénybe!

11 990 Ft
Megújítás esetén: 9 990 Ft

Prémium éves diák előfizetés

A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványodat végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen hozzájuthatsz a saját havi sikeradagodhoz is! A csomag tartalmazza a 12 db nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

7 990 Ft
Megújítás esetén: 7 990 Ft

Felhasználói adatok

* E-mail cím:
* Jelszó:

Előfizetés

Előfizetés típusa:
Kedvezményre jogosító cégnév, klub vagy promóció neve:
* Kedvezményre jogosító promóciós kód, kuponkód vagy kártyaszám:
Első példány:
Darabszám:
Ajándékba adom (az ajándékkártya letöltéséhez kattints IDE)

Ajándék

Kérjük válasszon:

Ajándék

Kérjük válasszon:

Számlázási cím

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
Amennyiben a cég nevére szeretné kapni a számlát a Cégnév és az adószám mezőt a cég pontos nevével és adószámával töltse ki!
Adószám (cég esetén kötelező):
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:
* Mobil:

Szállítási cím

Kézbesítési mód:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:

Fizetési mód

Bankkártyás fizetés (automatikus megújítással)
Amennyiben ezt az opciót választja, az előfizetést annak lejártakor automatikusan megújítjuk az ÁSZF-ben leírtaknak megfelelően, kedvezményes áron. Így biztosan nem marad ki egy szám sem.
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás
Jóváírás

Adatvédelem

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
18. életévemet betöltöttem
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. a megrendelt szolgáltatást teljesítse.
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint abból a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. hírleveleket és egyéb közvetlen üzletszerzési és marketing célú ajánlatokat küldjön nekem..
Mediarey Hungary Services Zrt. a szolgáltatás teljesítése céljából átadhatja adatait a következő adatfeldolgozóknak: MailChimp; Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság; OTP Mobil Kft.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon jogosult a hozzájárulását később visszavonni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése, valamint az Általános Szerződési Feltételek elfogadása kötelező.