Kicsoda valójában Soros és mit akar?

Hogy nem ő lett az első és a második címlapunk, még 2013-ban, amikor indultunk, az érthető.  A magyar Forbes mégis induljon magyarországi arcokkal. De a harmadik, már simám lehetett volna, […]


Bővebben

FördősZé@Forbes

 

Fördős Zé apukája az első sorban ült le az áprilisi Kilövésen, ahol bemutattuk a lapot. A család büszke Zére és a közös cégre, ő maga is azok közé a címlaparcok közé tartozik, akinek nem ciki kimondani: a bakancslistáján szerepelt egy Forbes-címlap. Ezen még akkor sem változtat, amikor a pódiumon bevallom: a lazulás nekem már sok a videóiban (itt az idegesítő szó is elhangzik).

 

 

Ács Gábor címlapsztorijából kiderül, hogy a Fördős család vállalkozása és maga Zé is tudatosabban üzletel, mint az elsőre kívülről látszik vagy mint a piacon még jelen lévő más gasztrocelebek. Zé a blogjával kezdett építkezni, az Indexen folytatta majd az RTL Klubon járatta, járatja csúcsra saját celebségét. Ennek a hátán építik cégük online, magazin és könyv üzletágát.

 

A 2019-es Legbefolyásosabb magyar nők listánk üzleti részét idén Hegedűs Éva, a Gránit Bank elnök-tulajdonosa vezeti és bevezetünk egy kategóriát is a listán belül: Forbes-arcok. Szerettünk volna azoknak az inspiráló nőknek is helyet találni, akik nem a legbefolyásosabbak, de mi mégis figyelünk rájuk.

G. Tóth Ilda 23 szócikkben gyűjtötte össze az ország legismertebb magán-általánosiskoláit. Az eredményt? Egy szuper áttekintés azoknak, akik nem állami iskolába adnák a gyereküket. A tanulság? Jók a magániskolák, de valójában mindig az osztályfőnök számit. Ha ő szimpatikus, a szülők számára hiteles, minden rendben lesz. Ha nem, akkor mindegy ki az iskola tulajdonosa. Mint egy munkahelyen: a legjobb cégnél is ki lehet fogni egy kibírhatatlan főnököt és a legrosszabbnál is egy igazi mentort és példaképet, akivel öröm dolgozni.

 

Az április szám 194 oldalas, hozunk egy magazint a magazinon belül, ez a Forbes Gazda Nagy Zsolt szerkesztésében. Tele van forbesos mezőgazdasági cikkekkel és egy címlapsztorival a méhek pusztulásáról.

 


Olvasd el A magazin rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő