Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Illatosított bécsi metró. Fotó: Wiener Linien

Illatosított metrókkal csábítják tömegközlekedésre az utasokat Bécsben

A tesztüzem során négy illatot próbálnak ki, majd online szavazással kéri ki az utasok véleményét a közlekedési vállalat.

Illatos metrószerelvényekkel a tömegközlekedést szeretné vonzóbbá tenni az utasok számára a Wiener Linien, a város közlekedési vállalata – írja közleményében az osztrák főváros.

Július végéig két metróvonalon is találkozhatnak a tömegközlekedők az illlatos szerelvényekkel. Az utasok a virágos mintával ellátott kocsikon négy különböző illatot szívhatnak magukba: lila színnel szimbolizált illat az ellazulást, a zöld az energiát, a rózsaszín a pozitív hangulatot, a narancssárga illat pedig a felfrissülést hoz az utazás során, ígéri az önkormányzat.

A projekt még tesztüzemben van, a metrózók egy online szavazás keretein belül tehetik le voksukat a kedvenc aromájuk mellett.

Nagyon fontos számunkra, hogy az utasok minél kényelmesebben érezzék magukat az utazás során. Ez a hálózat folyamatos bővítésével kezdődik és a járatok sűrítésével, új és korszerű járművek beszerzésével illetve az idősebb modellek légkondicionáló rendszerének felszerelésével folytatódik. A valódi kényelemhez egy kellemes légkör is hozzátartozik – nyilatkozta Uli Sima, környezetvédelmi városi tanácsnok.

A bécsi közlekedési vállalat a tömegközlekedés népszerűsítése és imázsépítése érdekében új fürdőruha kollekciót is piacra dobott, amit egyb strandkellékek mellett a saját online webshopjukban lehet elérni.

 

 

„Az én vallásosságom úgy van, hogy isten ránk hagyta a teremtést, a többi marketing”

Palásti József, a Fornetti alapítója